Neleman 50 REASONS Sauvignon Blanc Organic Wine 2021 12% Vol. 0,75l | Hvidvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Neleman 50 REASONS Sauvignon Blanc Organic Wine 2021 12% Vol. 0,75l

1.40 kg
Oplev den spændende smag af Neleman REASONS Sauvignon Blanc Organic Wine. Denne helt naturlige, veganervenlige nydelse, der stammer fra høsten i 2021, vil helt sikkert kildre dine smagsløg. Hver slurk afslører et strejf af tropiske frugter, perfekt afbalanceret med en sprød, forfriskende finish. Denne Sauvignon Blanc er fantastisk til en række retter eller bare til at nyde alene og er et bevis på Nelemans engagement i økologisk vinproduktion. Åbn en flaske, og find din grund til at fejre i dag!

10,69 €

10,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Neleman Sauvignon Blanc Organic Wine! Dette er ikke bare en almindelig flaske vin, det er en rejse ind i hjertet af økologisk vinfremstilling, som giver dig 50 grunde til at nyde hver eneste slurk. Neleman Sauvignon Blanc er fremstillet i de solrige vinmarker i 2021 og er et vidnesbyrd om kunsten at fremstille vin og lover en smag, der virkelig er ude af denne verden.

Denne Sauvignon Blanc er en perfekt blanding af levende syre og friske, frugtagtige smagsnuancer. Med sine dejlige noter af grønne æbler, stikkelsbær og tropiske frugter er den en livlig og forfriskende fornøjelse for din gane. En velstruktureret vin med en lækker, sprød finish er den perfekte partner til dine retter med fisk og skaldyr eller en afslappende aften ved poolen.

Men det er ikke alt! Denne vin er stolt økologisk, hvilket betyder, at den er fremstillet uden brug af syntetiske pesticider eller gødning. Ved at vælge Neleman Sauvignon Blanc forkæler du ikke kun dig selv med en førsteklasses vinoplevelse, men bidrager også til en sundere planet.

Hver flaske Neleman Sauvignon Blanc Organic Wine er fyldt med kærlighed, omsorg og respekt for naturen. Det er en fejring af jordens goder i deres reneste og mest velsmagende form. Dyk ned i en verden af økologiske vine, og oplev forskellen med Neleman Sauvignon Blanc. Du vil finde mere end bare 50 grunde til at elske denne fantastiske, miljøvenlige vin!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)