Schwarz KUMAROD CUVÉE WEISS 2022 12% Vol. 0,75l | Hvidvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Schwarz KUMAROD CUVÉE WEISS 2022 12% Vol. 0,75l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Schwarz Kumarod Cuvée Weiss! Denne elegante hvidvin er en fryd for sanserne. Dens livlige, frugtagtige noter og afbalancerede syre skaber en harmonisk symfoni i din gane. Perfekt til dit næste middagsselskab eller en hyggelig aften derhjemme, denne vin passer smukt til en række forskellige retter. Denne Weiss-vin er et vidnesbyrd om vinfremstillingens kunst. Den rige smag og den bløde finish vil give dig lyst til mere. Gå ikke glip af denne dejlige oplevelse - bestil din flaske Schwarz Kumarod Cuvée Weiss i dag!

11,69 €

11,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den forfriskende smag af Schwarz Kumarod Cuvée Weiss! Denne fortryllende hvidvin er en herlig blanding af fortryllende aromaer og sprøde smagsnuancer, der vil styrke dine sanser. Den er fremstillet af druer af fineste kvalitet og fortryller med sin unikke smagsprofil, der er både blid og robust.

Denne vin er et vidnesbyrd om vinmagerens ekspertise og indfanger essensen af vingården i hver eneste slurk. Den charmerende bouquet byder på en symfoni af frugtagtige noter, der blander sig smukt med den naturlige syre. Eftersmagen? En dvælende antydning af mineralitet, der får dig til at række ud efter mere.

Uanset om du er en erfaren vinkender eller en nybegynder, vil du sætte pris på den afbalancerede kompleksitet i Schwarz Kumarod Cuvée Weiss. Den er perfekt til solrige eftermiddage, romantiske middage eller bare en afslappet aften derhjemme. Kombiner den med fisk og skaldyr, lette pastaretter eller cremede oste for at fremhæve dens dejlige smag.

Schwarz Kumarod Cuvée Weiss er mere end bare en vin. Det er en oplevelse, der fejrer livsglæden. Så hvorfor vente? Åbn en flaske, skænk dig et glas, og lad den livlige smag af denne fremragende vin føre dig til vingårde under den varme sol.
Produktinformation
Schwarz
Ny
chat Anmeldelser (0)