Polz Gelber Muskateller Südsteiermark DAC 2022 11,5% Vol. 0,75l | Hvidvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Polz Gelber Muskateller Südsteiermark DAC 2022 11,5% Vol. 0,75l

1.00 kg

17,09 €

17,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Polz Gelber Muskateller Südsteiermark DAC 2022, en førsteklasses hvidvin, der er den perfekte blanding af tradition og innovation. Denne udsøgte vin med 11,5 % alkohol og en kapacitet på 0,75 l er et bevis på Polz-familiens engagement i at skabe vine, der ikke kun smager exceptionelt, men som også fortæller en historie. Det unikke ved denne vin er dens særlige aroma og smag, som stammer fra Gelber Muskateller-druerne, der dyrkes i Südsteiermark-regionen i Østrig.

Nøglefunktioner i Polz Gelber Muskateller Südsteiermark DAC 2022:

- Gelber Muskateller-druer af høj kvalitet: Vinen er lavet af Gelber Muskateller-druer af høj kvalitet, der er kendt for deres unikke smagsprofil. Disse druer tilfører vinen en særlig smag, som gør den til en favorit blandt vinkendere.

- Oprindelse i Südsteiermark: Vinens oprindelse i regionen Südsteiermark i Østrig giver den en unik karakter. Regionens klima og jordbundsforhold er ideelle til dyrkning af Gelber Muskateller-druer, hvilket bidrager til vinens enestående smag.

- 11,5 % alkoholvolumen: Med et alkoholindhold på 11,5 % har denne vin den perfekte balance mellem smag og styrke. Den er stærk nok til at blive nydt, men samtidig mild nok til at blive nydt uden at overdøve ganen.

- Kapacitet på 0,75 l: Vinen kommer i en standardflaske på 0,75 l, hvilket gør den perfekt til at dele med venner eller familie. Det er den ideelle størrelse til middagsselskaber eller særlige lejligheder.

- DAC-certificeret: Polz Gelber Muskateller Südsteiermark DAC 2022 er DAC-certificeret, hvilket sikrer dens kvalitet og ægthed. Denne certificering garanterer, at vinen er produceret efter strenge kvalitetsstandarder.

Sådan nyder du Polz Gelber Muskateller Südsteiermark DAC 2022:

For at nyde Polz Gelber Muskateller Südsteiermark DAC 2022 fuldt ud anbefales det at servere den afkølet ved en temperatur på 8-10 °C. Det giver vinens komplekse smag mulighed for at udvikle sig fuldt ud. Den passer godt til fisk og skaldyr, lyst kød og oste. Husk at drikke med ansvar.

Sammenligning af Polz Gelber Muskateller Südsteiermark DAC 2022:

Sammenlignet med andre hvidvine i sin kategori skiller Polz Gelber Muskateller Südsteiermark DAC 2022 sig ud med sin unikke smagsprofil og førsteklasses kvalitet. Mens andre vine måske produceres i større skala, ligger denne vins charme i den omhyggelige produktion i lille skala, der sikrer hver enkelt flaskes kvalitet. Desuden er vinen trods sin overlegne kvalitet konkurrencedygtig i pris og giver fremragende værdi for pengene.

Konklusionen er, at Polz Gelber Muskateller Südsteiermark DAC 2022 er mere end bare en flaske vin. Det er en sensorisk oplevelse, der forener det bedste fra tradition og innovation. Uanset om du er en erfaren vinentusiast eller en nybegynder, der ønsker at udforske, vil denne vin helt sikkert efterlade et varigt indtryk.
Produktinformation
Polz
Ny
chat Anmeldelser (0)