Frauwallner Weißburgunder Ried Buch Vulkanland Steiermark DAC 2021 13% Vol. 0,75l | Hvidvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Frauwallner Weißburgunder Ried Buch Vulkanland Steiermark DAC 2021 13% Vol. 0,75l

1.00 kg

41,99 €

41,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den fortryllende smag af Frauwallner Weißburgunder Ried Buch Vulkanland Steiermark DAC, en virkelig udsøgt hvidvin, der vil få din gane til at længes efter mere. Denne luksuriøse vin er fremstillet i de frodige vinmarker i Vulkanland Steiermark, en kendt vinregion i Østrig. Dette sted er berømt for sin rige jordbund og sit perfekte klima, som giver vinen dens unikke egenskaber.

Frauwallner Weißburgunder, eller Pinot Blanc, som den også kaldes, er en alsidig hvidvin, der passer godt til mange forskellige retter. Med sin lette krop og forfriskende syre passer denne vin perfekt til fisk og skaldyr, fjerkræ og cremede pastaretter. Men den kan også nydes alene, da et afkølet glas er en dejlig aperitif.

Hver slurk af Frauwallner Weißburgunder afslører en symfoni af smagsnuancer. Den har en delikat blanding af grønne æbler, pærer og blomsternoter med et strejf af citrus og tropisk frugt. Dens klare, lyse farve er lige så behagelig for øjet som dens smag er for ganen. Eftersmagen er lang og sprød og efterlader en dejlig eftersmag, der bliver hængende.

Denne vin er et vidnesbyrd om Frauwallners dedikation til kvalitetsvinfremstilling. Druerne håndplukkes, når de er mest modne, hvilket sikrer vinens fyldige smag og aroma. Vinen lagres derefter til perfektion, hvilket resulterer i en harmonisk blanding af friskhed og kompleksitet.

Så uanset om du er vinentusiast eller bare leder efter en dejlig hvidvin til at supplere dit måltid, er Frauwallner Weißburgunder Ried Buch Vulkanland Steiermark DAC et valg, du ikke vil fortryde. Nyd den autentiske smag af østrigsk vinfremstilling, når den er bedst, og lad denne bemærkelsesværdige vin tage dine smagsløg med på en storslået rejse.
Produktinformation
Frauwallner
Ny
chat Anmeldelser (0)