Frauwallner Welschriesling Vulkanland Steiermark DAC 2023 11,5% Vol. 0,75l | Hvidvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Frauwallner Welschriesling Vulkanland Steiermark DAC 2023 11,5% Vol. 0,75l

1.00 kg

10,69 €

10,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rene elegance i Frauwallner Welschriesling Vulkanland Steiermark DAC. Denne udsøgte østrigske vin er et vidnesbyrd om vinfremstillingens kunst, fremstillet i hjertet af Vulkanland Steiermark-regionen, der er kendt for sin mineralrige vulkanske jordbund og sit unikke mikroklima.

Med hver slurk bliver du hensat til de frodige vinmarker i Østrig, hvor hver enkelt drue håndplukkes, når den er mest moden, hvilket sikrer en vin, der er rig på både smag og kvalitet. Welschriesling, en indfødt druesort, afslører en forførende bouquet fuld af friske grønne æbler, lime og delikate hvide blomsternoter.

Frauwallner Welschriesling er let, sprød og forfriskende med en smukt afbalanceret syre, der gør den til en fremragende ledsager til retter med fisk og skaldyr eller en dejlig aperitif til at starte en mindeværdig aften. Den har en fristende finish, der efterlader et varigt indtryk i ganen, hvilket gør den til et perfekt valg for både vinkendere og nybegyndere.

Denne vin er mere end bare en drik; den er en rejse ind i hjertet af Østrigs vinland. Den fortæller en historie om tradition, lidenskab og stræben efter perfektion. Så hvorfor ikke skænke dig selv et glas Frauwallner Welschriesling Vulkanland Steiermark DAC i dag og selv opleve magien? Dette er mere end bare en vin; det er en oplevelse, der venter på at blive afproppet.

Husk, at god vin er en fornøjelse, stor vin er en oplevelse. Gør Frauwallner Welschriesling Vulkanland Steiermark DAC til din næste store vinoplevelse.
Produktinformation
Frauwallner
Ny
chat Anmeldelser (0)