Polz Weissburgunder Südsteiermark DAC 2023 12% Vol. 0,75l | Hvidvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Polz Weissburgunder Südsteiermark DAC 2023 12% Vol. 0,75l

1.40 kg

13,89 €

13,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i en ekstraordinær vinoplevelse med Polz Weissburgunder Südsteiermark DAC. Denne hvidvin er en lækkerbisken for dine sanser og byder på en karakteristisk smagsblanding, der helt sikkert vil imponere de mest kræsne vinelskere.

Denne Weissburgunder, også kendt som Pinot Blanc, kommer fra de frodige vinmarker i Südsteiermark, Østrig, og er indbegrebet af fin vinfremstilling. Hver slurk udfolder lag af nuancerede smagsnuancer, et vidnesbyrd om dens overlegne kvalitet. Vinen har en let, sprød tekstur med en delikat balance mellem frugt og syre, hvilket gør den til en ideel ledsager til en række forskellige retter.

Polz Weissburgunder Südsteiermark DAC er kendetegnet ved sin livlige og forfriskende smag. Den præsenterer en harmonisk fusion af modne æble- og pærenoter, subtilt suppleret med et strejf af citrus. Denne smukke smagsmelodi afrundes med en langvarig, mineralrig finish, der efterlader dig med en længsel efter mere.

Vinens lokkende strågule farve og dens udtryksfulde frugtagtige bouquet gør den endnu mere tiltrækkende og til en sikker publikumsfavorit ved enhver sammenkomst. Uanset om du er vært for et middagsselskab eller bare nyder en stille aften, lover denne Weissburgunder at løfte begivenheden.

Denne vin er fremstillet med den største omhu og er et bevis på Polz-familiens engagement i bæredygtig vinfremstilling. Deres dedikation til at bevare den naturlige balance i vinmarkerne har resulteret i en vin, der virkelig indfanger essensen af sit terroir.

Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af raffinement til din vinsamling med Polz Weissburgunder Südsteiermark DAC. Det er ikke bare en vin; det er en oplevelse, som du kan nyde, en slurk ad gangen.
Produktinformation
Polz
Ny
chat Anmeldelser (0)