Platzer Welschriesling Klassik 2023 11,5% Vol. 0,75l | Hvidvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Platzer Welschriesling Klassik 2023 11,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Nyd en smagfuld oplevelse med Platzer Welschriesling Klassik. Denne udsøgte vin er kendt for sin distinkte og forfriskende smag, der vil glæde din gane. Med dens perfekte balance mellem sødme og syre, er denne vin det perfekte supplement til ethvert måltid. Bemærk dens charmerende blomsternoter og friske citrus undertoner, der efterlader en langvarig eftersmag. Denne vin er ikke bare en drik, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med Platzer Welschriesling Klassik i dag og oplev vin på en helt ny måde. Husk, god vin bliver bedre med tiden, og denne er ingen undtagelse. Skål!

11,69 €

11,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at forkæle dine sanser med Platzer Welschriesling Klassik, en unik hvidvin, der vil transportere dig til de frodige vinmarker i Østrig med hver eneste slurk. Denne elegante og sofistikerede vin er et vidnesbyrd om håndværket i østrigsk vindyrkning og har en livlig og forfriskende smag, der er perfekt til enhver lejlighed.

Platzer Welschriesling Klassik har en herlig balance mellem sprød syre og delikat sødme. Det er en smagseksplosion med noter af grønne æbler, citrusfrugter og subtile hints af blomsternuancer. Eftersmagen er lang og gør hver slurk til en uforglemmelig oplevelse.

Den serveres perfekt afkølet og er den ideelle ledsager til en række forskellige retter fra frisk fisk og skaldyr til krydret asiatisk mad eller bare alene som aperitif. Det er en alsidig vin, der er designet til at tilfredsstille den mest kræsne gane.

Uanset om du er vinkender eller bare leder efter en flaske til en afslappende aften, er Platzer Welschriesling Klassik et vidunderligt valg. Det er ikke bare en vin, det er en rejse til hjertet af Østrigs vinland.

Tag ikke bare vores ord for det. Oplev Platzer Welschriesling Klassik selv, og bring et strejf af østrigsk elegance til dit bord.
Produktinformation
Platzer
Ny
chat Anmeldelser (0)