Piñaq COLADA Flavored Liqueur 17% Vol. 0,05l | Hollandsk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Piñaq COLADA Flavored Liqueur 17% Vol. 0,05l

1.40 kg
Gør dig klar til at blive transporteret til et tropisk paradis med Piñaq Colada Flavored Liqueur! Denne bemærkelsesværdigt bløde likør har en uimodståelig blanding af førsteklasses vodka, lagret rom og lækker smag af ananas, kokosnød og fløde - en perfekt legemliggørelse af din yndlings sommercocktail. Dryp den over is for en forfriskende slurk, eller bland den i dine yndlingsdrinks for et tropisk twist. Dette er ikke bare en likør, det er en miniferie i hvert glas. Nyd den med ansvar, og lad smagen af Piñaq Colada gøre din dag lysere!

10,69 €

10,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Piñaq COLADA Flavored Liqueur, din øjeblikkelige billet til et tropisk paradis! Denne lækre likør transporterer dine sanser direkte til en cabana ved stranden med en forfriskende blanding af tropisk ananas og cremet kokosnød. Det er en smag af Caribien uden at forlade din stue!

Men Piñaq COLADA er mere end bare en velsmagende rejse til troperne. Det er en alsidig tilføjelse til din hjemmebar, perfekt til at blande i cocktails eller sippe direkte over is. Tilføj et skvæt til din tropiske yndlingsdrink, eller skab din egen signaturcocktail. Det er også en fantastisk gave til cocktailentusiasten i dit liv, et unikt og smagfuldt spin på traditionelle likører.

Dette er ikke bare endnu en aromatiseret likør. Piñaq COLADA er fremstillet med den største omhu og opmærksomhed på detaljer, fra udvælgelsen af førsteklasses ingredienser til den omhyggelige blandingsproces. Resultatet er en likør, der ikke er overdrevent sød, men smukt afbalanceret - en fryd for ganen og nem at drikke.

Uanset om du er en erfaren mixolog eller bare en, der sætter pris på en kvalitetsdrink, vil Piñaq COLADA Flavored Liqueur helt sikkert imponere. I det øjeblik, du åbner flasken, bliver du mødt af en aroma, der er så indbydende, at det er som en tropisk ferie i en flaske. Så hvorfor vente? Bring stranden til dig med Piñaq COLADA. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Piñaq
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også