Piñaq COLADA Flavored Liqueur 17% Vol. 1l | Hollandsk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Piñaq COLADA Flavored Liqueur 17% Vol. 1l

1.40 kg
Lad dig friste af en tropisk flugt med Piñaq COLADA Flavored Liqueur! Denne unikke spiritus er et must for cocktailentusiaster med en forkærlighed for det eksotiske. Vores likør er sprængfyldt med den guddommelige smag af ananas og kokosnød og er den hemmelige ingrediens i den perfekte Piña Colada. Med en blød alkoholprocent på 17% er den lige til en afslappende tår eller en livlig strandfest. Gør dig klar til at transportere dine smagsløg til paradis med hver slurk af Piñaq COLADA Flavored Liqueur. En absolut fryd for sanserne!

33,59 €

33,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Er du klar til at gøre dit cocktailspil endnu bedre? Forestil dig at nippe til en tropisk drink med solnedgangen i baggrunden. Det lyder som en drøm, ikke? Nu kan du bringe den drøm til live med Piñaq COLADA Flavored Liqueur.

Det er ikke bare en hvilken som helst likør! Det er en tropisk ferie i en flaske. Den er fremstillet med den rige smag af kokos og ananas og vil tage dig med til stranden for hver slurk. Den cremede og bløde tekstur kombineret med den dejlige smag skaber en perfekt balance, som simpelthen er uimodståelig.

Piñaq COLADA Flavored Liqueur er en alsidig tilføjelse til din hjemmebar. Brug den til at lave klassiske cocktails som Pina Colada, eller eksperimenter med dine egne tropiske blandinger. Den er også dejlig at nyde alene med is eller som en sød afslutning på et måltid.

Noget af det bedste ved vores likør er kvaliteten. Vi bruger kun de fineste ingredienser for at sikre, at hver flaske er en tropisk nydelse. Og resultatet? En likør, der er lige så behagelig for ganen, som den er for øjet.

Så hvorfor vente på en ferie for at nyde en tropisk cocktail? Med Piñaq COLADA Flavored Liqueur kan du bringe de tropiske vibes hjem til dig selv. Uanset om du er vært for en fest eller nyder en stille aften, vil vores likør helt sikkert gøre den til noget særligt.

Husk, at gode tider starter med gode drinks. Og med Piñaq COLADA Flavored Liqueur er du garanteret en god oplevelse! Så bare kast dig ud i de tropiske smage. Livet er trods alt for kort til kedelige drinks!
Produktinformation
Piñaq
Ny
chat Anmeldelser (0)