Signatory Vintage BEN NEVIS 8 Years Old Highland Single Malt Scotch Whisky 2014 43% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage BEN NEVIS 8 Years Old Highland Single Malt Scotch Whisky 2014 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Forkæl dine smagsløg med Signatory Vintage Ben Nevis Highland Single Malt Scotch Whisky. Denne enestående whisky, der er lagret til perfektion, kommer direkte fra det skotske højland og forbedrer din drikkeoplevelse med sin rige, robuste smagsprofil. Pakket i en attraktiv gaveæske er den en ideel gave til whiskyelskere. Med sin delikate balance mellem søde og røgede noter er den sikker på at betage selv den mest kræsne kender. Nyd en slurk, ren eller med is, og nyd varmen fra denne dejlige spiritus. Skål for gode tider med Signatory Vintage Ben Nevis Highland Single Malt Scotch Whisky!

58,09 €

58,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev højlandets rigdom med vores Signatory Vintage BEN NEVIS Highland Single Malt Scotch Whisky. Denne førsteklasses whisky er omhyggeligt lagret i flere år og er et bevis på vores dedikation til kvalitet og tradition.

Hver slurk af denne dejlige spiritus giver en unik smagsoplevelse i flere lag. Den begynder med en glat, fløjlsagtig tekstur ledsaget af en let sødme. Når den bevæger sig hen over tungen, vil du opdage subtile strejf af egetræ, perfekt afbalanceret med en delikat røgsmag. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende med en varme, der bliver hængende og minder dig om den barske skønhed i det skotske højland.

Vores BEN NEVIS har en generøs volumen på 43%, hvilket sikrer en fyldig oplevelse uden at overvælde din gane. Den præsenteres i en elegant 0,7-liters flaske, der ligger i en smukt designet gaveæske. Det gør den til en ideel gave til whiskykendere og dem, der ikke kender til single malt scotch.

Men dette er ikke bare en whisky. Det er en rejse gennem højlandet, en udforskning af smag og en hyldest til håndværket. Uanset om du slapper af efter en lang dag eller fejrer en særlig lejlighed, er vores Signatory Vintage BEN NEVIS Highland Single Malt Scotch Whisky er den perfekte ledsager.

Så skænk dig selv et glas, indånd den rige aroma, tag den første storslåede slurk, og lad BEN NEVIS transportere dig til hjertet af det skotske højland. Nyd rejsen!
Produktinformation
Ny
Brand
Signatory Vintage
Region
Highlands
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)