🌾Arran 10 Years Old Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arran 10 Years Old Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,05l

1.40 kg
Vi præsenterer vores Arran Single Malt Scotch Whisky! Denne robuste spiritus har lagret i et årti og har en imponerende volumen på 46 %. Whiskyen er en hyldest til traditionelt skotsk håndværk og lover en overbærende oplevelse for både kendere og nybegyndere. Hver slurk bringer den unikke smag af øen Arran med sin sprøde, røgede smag. Den kompakte størrelse på 0,05 liter er perfekt til intime sammenkomster eller en stille aften. Nyd den rige skotske kulturarv i hver eneste dråbe med vores Arran Single Malt Scotch Whisky. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne luksuriøse whisky i begrænset oplag i dag. Gå ikke glip af den, lageret er begrænset!

7,99 €

7,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd Arrans rigdom Single Malt Scotch Whisky og fordyb dig i en verden af subtil kompleksitet. Denne unikke drink kan prale af et årtis omhyggelig lagring, hvilket gør den til en favorit blandt whiskykendere. Den er fremstillet med præcision og har en robust volumen på 46%, hvilket sikrer, at hver slurk bliver en mindeværdig oplevelse.

Pak de komplekse smagsoplevelser ud, som Arran Single Malt Scotch Whisky har at byde på. Det er ikke bare en drink; det er en rejse, der tager dig til hjertet af Skotlands whiskyhåndværk. Whiskyens rige, frugtagtige karakter suppleres af et strejf af vaniljesødme, hvilket resulterer i en velafbalanceret, blød finish.

Med sin karakteristiske smag er Arran Single Malt Scotch Whisky er den perfekte ledsager til dine festligheder. Uanset om du markerer en milepæl, deler en stille aften med vennerne eller bare slapper af efter en lang dag, rammer denne whisky den perfekte balance.

Denne håndlavede whisky kommer i en 0,05-liters flaske, som er ideel til dem, der sætter pris på kvalitet frem for kvantitet. Den er lille i størrelsen, men stor i smagen, og den er en perfekt introduktion til en verden af Scotch Whiskyer.

Oplev en blanding af tradition og kvalitet med Arran Single Malt Scotch Whisky. Drik den ren, med is eller et skvæt vand. Oplev Skotlands magi i hver eneste dråbe.

Så er du klar til at tage på en uforglemmelig smagsrejse? Arran Single Malt Scotch Whisky venter på dig. God tur!
Produktinformation
Ny
Brand
Arran Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
Highlands
andre øer
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)