🌾Royal Lochnagar 12 Years Old GAME OF THRONES House Baratheon 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Royal Lochnagar 12 Years Old GAME OF THRONES House Baratheon 40% Vol. 0,7l

1.40 kg

Slip din indre Stark løs med vores Royal Lochnagar, Game of Thrones House Baratheon-udgaven! Denne guddommelige drik, direkte fra det skotske højland, har en rig, frugtagtig smag med et strejf af egetræ, hvilket gør den perfekt til de episke vinteraftener. Pakket i en fantastisk gaveæske er det den perfekte gave til enhver Game of Thrones-fan eller whiskykender. The Royal Lochnagar er ikke bare en drink, det er en oplevelse; en rejse ind i Westeros' verden. Så tag en slurk, nyd smagen, og lad spillet begynde!

264,09 €

264,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse

Nyd en smag af de syv kongeriger med Royal Lochnagar Game of Thrones House Baratheon Whisky. Denne single malt kommer fra det skotske højland og er lige så kongelig som det hus Baratheon, den repræsenterer. Uanset om du er en dedikeret Game of Thrones-entusiast eller en kræsne whiskykender, vil denne flaske helt sikkert imponere.

Hver eneste slurk af Royal Lochnagar House Baratheon Whisky tager dig med på en rejse gennem de barske landskaber i Westeros. Whiskyen har lagret i et dusin år og er rig på smag med en dybde og kompleksitet, der afspejler seriens indviklede historie. Med en volumen på 40 % er det en potent drik, ligesom det magtfulde Baratheon-hus, den symboliserer.

Whiskyen åbner med delikate aromaer af egetræ og vanilje, som fører over i en smag af søde tørrede frugter og krydret kanel. Eftersmagen er lang og varmende og fremkalder Baratheons fyrige ånd. Det er en drink, der passer til en konge eller dronning - eller bare en aften foran fjernsynet med din yndlingsserie.

Royal Lochnagar House Baratheon er pakket i en smuk gaveæske Whisky en fantastisk gave til enhver Game of Thrones-fan. Æsken har ikoniske billeder fra serien og tilføjer et strejf af Westerosi-stil til din whiskysamling.

I en nøddeskal er Royal Lochnagar Game of Thrones House Baratheon Whisky ikke bare en drink, men en oplevelse. Det er en hyldest til House Baratheons magt og arv og en fejring af Westeros' verden. Så skænk dig selv en dram, udbring en skål for kongen, og fordyb dig i de rige smage og fortællinger fra de syv kongeriger. Nyd den med ansvar!

Produktinformation
Ny
Brand
Lochnagar Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
Highlands
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)