The Glenturret Sherry Cask Edition Batch No. 2 43% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Glenturret Sherry Cask Edition Batch No. 2 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, fløjlsbløde smag af The Glenturret Sherry Cask Edition. Denne udsøgte whisky er fremstillet i hjertet af Skotland og lagret til perfektion på spanske sherryfade, hvilket giver en fyldig smag med antydninger af tørrede frugter, varme krydderier og dejlige chokoladenoter. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Oplev Glenturrets uovertrufne kvalitet og arv, og tilføj et strejf af luksus til dine aftener. Ræk hånden ud og omfavn varmen fra denne eksklusive whisky i begrænset udgave i dag. Glenturret Sherry Cask Edition - en smag som ingen anden.

41,89 €

41,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Træd ind i en verden af rige, aromatiske smage med Glenturret Sherry Cask Edition. Denne enestående whisky er et vidnesbyrd om den ekspertise og det håndværk, der har gjort Glenturret til et berømt navn i spiritusindustrien.

Hvert sherryfad, der er brugt til denne udgave, er håndplukket af vores masterblendere og giver en indviklet dybde i smag og karakter. Lige fra første slurk bliver du omsluttet af en varm strøm af krydret kanel og muskatnød, efterfulgt af søde noter af modne frugter og mørk chokolade. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende med et strejf af ristet egetræ og sherry, der bliver hængende i ganen.

Denne Sherry Cask Edition er mere end bare en whisky; det er en sanseoplevelse. Hver slurk fører dig til hjertet af Skotland, hvor hvert parti destilleres med den største omhu og præcision. Den præsenterer en perfekt balance mellem spiritussens robuste karakter og sherryfadets delikate indflydelse, hvilket gør den til et must-have for whiskyentusiaster.

Uanset om du er en erfaren kender eller en nysgerrig nybegynder, er Glenturret Sherry Cask Edition en perfekt tilføjelse til din samling. Nyd den ren, med is eller som basen i din yndlingscocktail. Men uanset hvordan du foretrækker at drikke den, lover denne whisky en uforglemmelig rejse i smag og tradition.

Så hvorfor vente? Nyd Glenturret Sherry Cask Edition, og opdag den sande essens af førsteklasses whisky Scotch whisky. Det er ikke bare en drink; det er en fejring af de finere ting i livet. Skål for gode tider og fantastisk whisky!
Produktinformation
Ny
Region
Highlands
chat Anmeldelser (0)