🌾Glenmorangie SIGNET Highland Single Malt 46% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glenmorangie SIGNET Highland Single Malt 46% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Nyd den rige, fløjlsbløde smag af Glenmorangie SIGNET Highland Single Malt. Denne førsteklasses whisky, som er modnet på særligt udvalgte fade, er en symfoni af unikke smagsindtryk. Hver slurk afslører en blanding af chokolademalt, mynte og citrusnoter, som kulminerer i en finish, der er tilfredsstillende lang og krydret. Glenmorangie SIGNET ligger i en rustik trækasse og er mere end bare en drink; det er en oplevelse, perfekt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Afslør mysteriet, nyd overdådigheden, og lad denne bemærkelsesværdige Highland Single Malt tage dig med på en smagsrejse.

211,49 €

211,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den luksuriøse smag af Glenmorangie SIGNET Highland Single Malt Whisky, omhyggeligt forseglet i en charmerende trækasse. Denne smukke whisky er en blanding af Glenmorangies ældste whisky og spiritus modnet i et udvalg af verdens fineste fade. Det resulterer i en avanceret fusion, der er overbærende, rig og unik.

Lad dig ikke narre af den bløde, mørke ravfarve. Denne whisky har en kraftig alkoholprocent på 46%, men den byder alligevel på en harmonisk blanding af smage, som vil få dine smagsløg til at synge. I næsen fornemmer du aromatisk tyrkisk kaffe, mørk chokolade og et strejf af frisk mynte. Når du tager en slurk, vil din gane blive beæret med smag af tæt, rig bitter chokolade og en eksplosion af citrus og søde, sukkerholdige noter.

Denne Highland Single Malt er ikke bare en drink. Det er en fejring af håndværk og smag, hvilket gør den til den perfekte gave til whiskyentusiaster eller en fantastisk tilføjelse til din egen samling. Hver slurk er en oplevelse, et øjebliks nydelse, som bliver hængende længe efter den sidste dråbe.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en flaske Glenmorangie SIGNET? Highland Single Malt? Du fortjener en smag af luksus. Nyd den ren, med is eller som en del af en sofistikeret cocktail. Det er mere end en drink; det er en smagsrejse, og du er inviteret.
Produktinformation
Glenmorangie
Ny
Region
Highlands
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)