🌾Glen Garioch 1797 FOUNDER'S RESERVE Highland Single Malt 48% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Garioch 1797 FOUNDER'S RESERVE Highland Single Malt 48% Vol. 1l

1.40 kg
Nyd den luksuriøse smag af Glen Garioch Founder's Reserve Highland Single Malt. Denne single malt, der er destilleret med præcision og lagret til perfektion, har en robust og rig smagsprofil, der helt sikkert vil begejstre ægte whisky-entusiaster. Dens 48% volumen sikrer en potent blanding, der er både blød og tilfredsstillende. I en elegant og stilfuld gaveæske er den den perfekte gave til enhver særlig lejlighed. Oplev den levende essens af den skotske Highlands med hver slurk af denne enestående whisky. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med Glen Garioch Founder's Reserve Highland Single Malt - et sandt vidnesbyrd om overlegent håndværk og kvalitet.

53,19 €

53,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i whiskyfremstillingens rige kulturarv med Glen Garioch Founder's Reserve Highland Single Maltpræsenteret i en fantastisk gaveæske. Denne førsteklasses Scotch er en hyldest til den tidløse destillerikunst, der bringer de udsøgte smagsoplevelser fra Highlands.

Den er håndlavet på et af de ældste destillerier i Skotland, og hver slurk af denne single malt-whisky indkapsler over to århundreders tradition og ekspertise. The Founder's Reserve Highland Single Malt er et levende vidnesbyrd om Glen Gariochs engagement i kvalitet.

Denne whisky er pakket med en generøs volumen på 48% og har en dyb smag. Den åbner med sødme fra vanilje og antydninger af smørkaramel, efterfulgt af en hvisken af røg, som perfekt komplementerer den rige malt. Eftersmagen er lang, varmende og tilfredsstillende krydret, hvilket gør den til en perfekt ledsager til de hyggelige, kølige aftener.

Glen Garioch Founder's Reserve Highland Single Malt er ikke bare en drik; det er en oplevelse. Uanset om du er whiskykender eller en nysgerrig nybegynder, tilbyder denne fantastiske single malt en dejlig rejse ind i en verden af klassiske Scotch verden.

Denne flaske Glen Garioch Founder's Reserve præsenteres i en elegant gaveæske og er en betænksom gave. Fødselsdage, jubilæer eller blot en godbid til dig selv - uanset anledningen er denne Highland Single Malt den perfekte måde at fejre det på.

Oplev den tidløse tiltrækningskraft fra den skotske Highlands med Glen Garioch Founder's Reserve. Det er mere end bare whisky; det er en skål for tradition, for ekspertise og for Skotlands evige ånd.
Produktinformation
Glen Garioch
Ny
Region
Highlands
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)