Loch Lomond 21 Years Old Single Malt 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Loch Lomond 21 Years Old Single Malt 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

194,89 €

194,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Forkæl dine sanser med Loch Lomond Single Malten virkelig enestående whisky, der har lagret i 21 bemærkelsesværdige år. Denne perle fra Skotland er et vidnesbyrd om de ældgamle traditioner inden for whiskyfremstilling. Med sine 46% volumen er hver slurk en berusende rejse, der vil få din gane til at længes efter mere.

Denne flaske Loch Lomond ligger i en udsøgt gaveæske Single Malt en ideel gave til whiskyelskere. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse - en chance for at nyde de rige og komplekse smagsnuancer, som kun to årtiers tålmodighed og håndværk kan skabe. Hver flaske er et stykke historie, en smag af Loch Lomonds frodige, smukke landskaber.

Når du tager din første slurk, bliver du mødt af en indviklet blanding af smagsnuancer. Noter af moden frugt blander sig harmonisk med antydninger af tørv og eg og skaber en blød og afbalanceret smag. Det er en symfoni af smagsnuancer, der danser på tungen og ender i en lang og tilfredsstillende finish.

Men det handler ikke kun om smagen. Loch Lomond Single Malt er også en fryd for øjet. Dens dybe ravfarve er fængslende og lover den rige og komplekse smag, der venter. Den elegante emballage øger tiltrækningskraften yderligere og gør den til et must-have i din whiskysamling.

Så uanset om du er whiskykender eller nybegynder på din rejse, så er Loch Lomond Single Malt et perfekt valg. Det er mere end en drink - det er indbegrebet af skotsk tradition og håndværk, der lover en uforglemmelig oplevelse med hver slurk. Bestil din flaske i dag, og træd ind i en verden af førsteklasses whisky. Smag på traditionen, nyd raffinementet, og nyd den oplevelse, som kun Loch Lomond kan give Single Malt kan bringe.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)