🌾Arran Single Malt Scotch AMARONE CASK FINISH 50% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arran Single Malt Scotch AMARONE CASK FINISH 50% Vol. 0,7l

1.40 kg

78,19 €

78,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Lad dig friste af den udsøgte smag af Arran Single Malt Scotch med en Amarone Cask-finish. Denne overdådige whisky er en invitation til at udforske en unik fusion af skotsk tradition og italiensk flair. Arran Single Malt, der er lagret til perfektion, er yderligere forbedret med en Amarone-fadfinish, som tilføjer et uimodståeligt lag af kompleksitet til smagsprofilen.

Hver slurk af denne luksuriøse Scotch tager dig med på en rejse til Isle of Arran, der er kendt for sin whiskyproduktion af høj kvalitet. Den distinkte karakter af Arran Single Maltder er kendt for sin blødhed og dybde, er på dygtig vis løftet med frugtige og krydrede noter fra Amarone. Forvent en herlig dans af smagsnuancer på din gane, fra fyldig mørk chokolade til syrlig citrus, med et strejf af ristede mandler.

Denne Scotch smager ikke bare godt, den præsenteres også i en stilfuld gaveæske, der vidner om dens førsteklasses kvalitet. Det er den perfekte gave til whiskykendere eller en særlig forkælelse til dig selv. Uanset om du fejrer en vigtig milepæl eller bare slapper af efter en lang dag, så er Arran Single Malt Scotch med en Amarone Cask-finish vil helt sikkert løfte begivenheden.

Husk, at whisky ikke bare er en drink, det er en oplevelse. Og med Arran Single Malt Scotchamarone Cask-finish, kan du se frem til en uforglemmelig oplevelse. Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af raffineret smag og tidløse traditioner, og lad Arran Single Malt Scotchamarone Cask finish, være din guide.
Produktinformation
Arran Whisky
Ny
Region
Highlands
chat Anmeldelser (0)