Old Pulteney Coastal Series PORT 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Highland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Old Pulteney Coastal Series PORT 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

88,09 €

88,09 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer Old Pulteney Coastal Series PORT 46% Vol. 0,7l, en førsteklasses whisky, der er et vidnesbyrd om destillationskunsten og havets tiltrækningskraft. Denne unikke spiritus, der ligger i en stilfuld gaveæske, er indbegrebet af maritim malt og giver en smagsoplevelse, der er lige så dyb og fortryllende som havet selv.

**Nøgleegenskaber ved Old Pulteney Coastal Series PORT 46% Vol. 0,7l**

- **Maritim malt**: Old Pulteney Coastal Series PORT er fremstillet med en unik blanding af maltet byg, der indfanger havets essens i hver eneste slurk. Dens maritime maltkarakter adskiller den fra andre whiskyer og giver en smag, der minder om den salte havluft og kystlandskaberne.

- **Lagret på portvinsfade**: Denne premium whisky er lagret på portvinsfade, hvilket giver en rig, dyb smag og en karakteristisk rubinrød nuance. Lagringsprocessen øger whiskyens kompleksitet og gør den til en fryd for sanserne.

- **46% alkoholvolumen**: Med en alkoholprocent på 46 giver denne whisky en robust og fyldig oplevelse. Den er perfekt til dem, der sætter pris på en stærk, smagfuld spiritus.

- **Elegant gaveæske**: Old Pulteney Coastal Series PORT leveres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til whiskyentusiaster. Æsken tilfører et strejf af raffinement og elegance, som gør produktet endnu mere tiltrækkende.

**Brug af Old Pulteney Coastal Series PORT 46% Vol. 0,7l**

Nyd denne whisky i sin reneste form, ren eller med is. Dens robuste smagsprofil gør den til en god ledsager til kraftige måltider. Husk at drikke med ansvar, og nyd hver slurk for at få det fulde udbytte af dens komplekse karakter.

**Hvordan kan Old Pulteney Coastal Series PORT 46% Vol. 0,7l sammenlignes?**

Sammenlignet med andre whiskyer på markedet skiller Old Pulteney Coastal Series PORT sig ud med sin unikke maritime maltkarakter og portvinsfadets modningsproces. Nogle whiskyer har måske lignende egenskaber, men kun få kan matche den dybde og kompleksitet i smagen, som denne whisky giver. Dens pris giver også fremragende værdi i betragtning af den førsteklasses kvalitet og den unikke smagsoplevelse, den tilbyder.

I whiskyens verden er Old Pulteney Coastal Series PORT 46% Vol. 0,7l et enestående valg. Dens unikke karakter, rige smag og elegante præsentation gør den til et must for whiskyelskere og en perfekt gave til særlige lejligheder. Oplev havets tiltrækningskraft og destillationskunsten i hver eneste slurk med denne førsteklasses maritime maltwhisky.
Produktinformation
Old Pulteney
Ny
chat Anmeldelser (0)