Silver Seal Grappa Riserva Single Nicaragua Rum Cask 2023 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silver Seal Grappa Riserva Single Nicaragua Rum Cask 2023 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev elegancen i vores Silver Seal Grappa Riserva Single Nicaragua Rum Cask. Denne grappa er modnet på førsteklasses nicaraguanske romfade og har en udsøgt smagsfusion med noter af tropiske frugter, karamel og et strejf af krydderi. Det er et valg fra øverste hylde for kendere, der tilbyder en blød og kompleks smagsprofil, som er sjælden at finde. Silver Seal Grappa kommer smukt pakket i en gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til enhver spirituselsker. Nyd den bemærkelsesværdige blanding af traditionelt italiensk håndværk og eksotisk caribisk indflydelse med hver slurk. Oplev luksusen ved vores Silver Seal Grappa i dag.

70,69 €

70,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte dit humør med Silver Seal Grappa Riserva Single Nicaragua Rum Cask! Denne enestående rom er en fryd for alle kendere, der har smag for de finere ting i livet. Den er destilleret og modnet i Nicaragua og byder på en unik blanding af caribisk smag og europæisk håndværk.

Hver slurk af denne Silver Seal-rom tager dig med på en rejse gennem dens rige og komplekse profil. Du vil blive fascineret af den første kraftige smag af tørrede frugter og vanilje, som subtilt går over i en sødere note af karamel og krydderier. Eftersmagen er blød og dvælende og giver lyst til mere.

Men det, der virkelig adskiller denne rom, er fadet, den er lagret på. Nicaragua Rum Cask tilføjer et ekstra lag af dybde til smagen. Denne unikke modningsproces tilfører rommen en karakteristisk, robust smag, som gør den til en ægte ener i spiritusverdenen.

Uanset om du er rom-aficionado eller lige er begyndt at udforske spiritusverdenen, er Silver Seal Grappa Riserva Single Nicaragua Rum Cask et must. Dens rige, lagdelte smag og unikke modningsproces gør den til den perfekte tilføjelse til enhver spiritussamling.

Denne pragtfulde rom kommer smukt pakket i en gaveæske, hvilket gør den til en fremragende gave til særlige lejligheder. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af raffineret smag og raffinement med Silver Seal Grappa Riserva Single Nicaragua Rum Cask. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse.
Produktinformation
Silver Seal
Ny
Brand
Silver Seal
Oprindelsesland
Skotland
Region
Speyside
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)