Domenis 1898 FUTURA 36 Grappa Riserva 40% Vol. 0,04l | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Domenis 1898 FUTURA 36 Grappa Riserva 40% Vol. 0,04l

1.40 kg
Oplev essensen af Italien med Domenis FUTURA Grappa Riserva. Denne fint forarbejdede spiritus er ikke bare en drink, men en rejse gennem tiden, der indfanger Domenis-destilleriets arv siden 1898. Med en alkoholprocent på 40% er den fed og robust, men alligevel smukt afbalanceret. Pakket i en kompakt flaske på 0,04 liter er den perfekt som gave eller samlerobjekt. FUTURA Grappa Riserva er ikke bare en smag, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med den rige tradition for italiensk håndværk med Domenis FUTURA Grappa Riserva i dag!

4,39 €

4,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Domenis FUTURA Grappa Riserva, en ægte smag af Italiens fineste spiritus. Denne elegante grappa er fremstillet af Domenis, et anerkendt brand, der har perfektioneret destillationskunsten siden slutningen af det 19. århundrede.

FUTURA Grappa Riserva tilbyder en unik, forkælende oplevelse for spiritusentusiaster. Den er fremstillet af de fineste presserester, som er omhyggeligt udvalgt og destilleret for at indfange druernes rene essens. Resultatet er en grappa, der er rig, kompleks og utrolig blød.

Det, der adskiller FUTURA Grappa Riserva, er dens modningsproces. Den er tålmodigt modnet på egetræsfade, hvilket giver den en udsøgt smagsdybde og en varm, gylden nuance. Smagen udfolder sig i ganen med spændende lag af tørret frugt, vanilje og krydderier og ender i en lang, tilfredsstillende finish.

Med en alkoholprocent på 40% er denne grappa perfekt til at nippe til og nyde. Uanset om du nyder den efter middagen eller deler den med vennerne ved en særlig lejlighed, vil FUTURA Grappa Riserva helt sikkert imponere. Den kommer i en kompakt flaske på 0,04 l, hvilket gør den til et praktisk valg for dem, der ønsker at udforske grappaens verden.

Oplev traditionen, håndværket og den rene nydelse, som Domenis FUTURA Grappa Riserva bringer med sig. Det er ikke bare en flaske grappa - det er en smag af italiensk kulturarv.
Produktinformation
Domenis 1898
Ny
chat Anmeldelser (0)