🌾Domenis 1898 LUCE di UVE grappa di MALVASIA 38% Vol. 0,5l in Geschenkbox mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Domenis 1898 LUCE di UVE grappa di MALVASIA 38% Vol. 0,5l in Geschenkbox mit 2 Gläsern

1.40 kg
Gør noget ekstra ud af dine gaver med den udsøgte Domenis LUCE di UVE grappa di MALVASIA. Denne fint forarbejdede italienske grappa, der præsenteres i en stilfuld gaveæske med to glas, er den perfekte gave til den kræsne spirituselsker. Den er destilleret på Malvasia-druen og har en rig, frugtagtig smag, der er afbalanceret med en blød finish. Forkæl dine sanser, eller forkæl en ven, med denne førsteklasses grappa, smukt pakket ind med et strejf af luksus. Sig skål for gode tider med Domenis LUCE di UVE grappa di MALVASIA!

32,19 €

32,19 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Introducer dine sanser til den udsøgte smag af Domenis LUCE di UVE grappa di MALVASIA. Denne unikke grappa leveres i en smuk gaveæske sammen med to sofistikerede glas, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver lejlighed.

Denne grappa er fremstillet i Italien med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og er et sandt vidnesbyrd om destillationens kunst. Malvasia-druerne, der er kendt for deres aromatiske kvaliteter, er omhyggeligt udvalgt til at skabe en grappa, der er rig på smag og alligevel blød i munden. Det er en sanselig rejse, der tager dig gennem de frodige vinmarker i Italien, lige i dit eget hjem.

Domenis LUCE di UVE grappa di MALVASIA smager ikke bare godt, den ser også godt ud! Den elegante flaske, der har en fantastisk volumen på 38%, er lige så behagelig for øjet, som grappaen er for ganen. Det er en fantastisk tilføjelse til din spiritussamling eller en imponerende gave til grappa-entusiasten i dit liv.

Men det, der virkelig adskiller denne grappa, er dens alsidighed. Nyd den ren som en lækkerbisken efter middagen, eller brug den til at give din yndlingscocktail et smagfuldt twist. Uanset hvad, vil den med garanti efterlade et varigt indtryk.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med den luksuriøse smag af Domenis LUCE di UVE grappa di MALVASIA. Det er mere end bare en drink; det er en oplevelse, der er værd at nyde.
Produktinformation
Domenis 1898
Ny
chat Anmeldelser (0)