Nonino Grappa Monovitigni Single Grapes 40% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nonino Grappa Monovitigni Single Grapes 40% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den autentiske smag af Italien med Nonino Grappa Monovitigni Single Grapes. Denne grappa er håndlavet af de fineste enkeltdruer og har en rig, blød smag, der helt sikkert vil imponere. Pakket i en elegant gaveæske er det den perfekte gave til den kræsne spiritusentusiast eller en luksuriøs forkælelse til dig selv. Nyd de subtile noter af frugt og krydderier, som gør denne grappa til noget særligt. Nyd et glas efter middagen, og lad Noninos tradition for ekspertise transportere dig til Italiens vinmarker. Nyd forskellen ved grappa fra en enkelt drue. Smag Nonino-forskellen i dag.

26,69 €

26,69 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev glæden ved at nippe til Nonino Grappa Monovitigni Single Grapes i en smukt pakket gaveæske. Denne enestående grappa, destilleret af enkelte druesorter, er et sandt udstillingsvindue for Nonino-familiens dedikation til at bevare traditionel italiensk spiritus. Med en volumen, der er helt rigtig, er det den perfekte balance mellem smag og intensitet.

Når du skænker dig et glas, vil du straks bemærke dens krystalklare klarhed, et vidnesbyrd om den omhyggelige destillationsproces. I næsen afslører den en symfoni af frugt- og blomsternoter med en tydelig druearoma, der betager sanserne. På tungen er den ren magi. Dens glatte tekstur og afbalancerede smag er et vidnesbyrd om den mesterlige blanding af enkelte druesorter.

Denne grappa er ikke bare en drink, men en rejse til hjertet af Italien. Hver slurk tager dig med til vinmarkerne i Friuli, hvor hver drue håndplukkes, når den er allermest moden. Det er en sand fejring af den rige italienske arv, bragt til live af Nonino-familiens urokkelige passion for kvalitet.

Uanset om du er grappa-connaisseur eller ny i den italienske spiritusverden, er Nonino Grappa Monovitigni Single Grapes en dejlig opdagelse. Det er en betænksom gave til en, du holder af, eller en luksuriøs forkælelse til dig selv. Så hvorfor vente? Fortab dig i Nonino-grappaens fængslende verden, hvor hver slurk er en historie, der venter på at blive fortalt.

Husk, det er ikke bare grappa - det er Nonino. Oplev forskellen i dag.
Produktinformation
Nonino
Ny
chat Anmeldelser (0)