Bottega Grappa Invecchiata da Prosecco Maestri 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega Grappa Invecchiata da Prosecco Maestri 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Lad dig friste af den udsøgte smag af Bottega Grappa Invecchiata da Prosecco Maestri! Denne fint lagrede grappa er indbegrebet af italiensk håndværk og har en blød og raffineret smag. Perfekt præsenteret i en elegant gaveæske er den en ideel gave til enhver kender. Nyd den sprøde, klare smag med et strejf af mandel. Den serveres bedst afkølet og er en god ledsager til samtaler efter middagen eller hyggelige aftener. Oplev et stykke af Italien med hver slurk af denne elegante grappa. Er det ikke på tide, at du forkæler dig selv med en flaske?

49,09 €

49,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Bottega Grappa Invecchiata da Prosecco Maestri i en charmerende gaveæske! Dette er ikke bare en drink; det er en sanselig rejse gennem det italienske landskab. Denne grappa er lavet på Prosecco-druer og er et vidnesbyrd om Italiens rige vinproduktionskultur. Det er en drik, der er modnet til perfektion, og som har en tydelig, fyldig og blød smag.

Hvad gør Bottega Grappa så speciel? Hemmeligheden ligger i den traditionelle destillationsproces. Druerne gæres under kontrollerede forhold, hvorefter de destilleres og lagres. Denne proces gør det muligt for grappaen at bevare aromaen og smagen fra de oprindelige druer. Hvad er resultatet? En drink, der simpelthen er uforglemmelig.

Lad os tale om smag. Denne grappa har en unik, varm smag med antydninger af honning, vanilje og mandel. Det er en symfoni af smage, der danser på tungen og efterlader en langvarig, behagelig eftersmag. Den er perfekt til en hyggelig aften eller en fest med vennerne.

Og emballagen? Bottega Grappa Invecchiata da Prosecco Maestri kommer i en smukt designet gaveæske. Det gør den til en perfekt gave til en, du holder af, eller en sofistikeret tilføjelse til din egen samling.

Så hvorfor vente? Oplev den rige arv fra italiensk vinfremstilling direkte i dit glas med Bottega Grappa Invecchiata da Prosecco Maestri. Uanset om du er grappa-connaisseur eller nybegynder i spiritussens verden, vil denne grappa helt sikkert imponere. Lad os skåle for gode tider og gode drinks!
Produktinformation
Bottega
Ny
chat Anmeldelser (0)