Luigi Francoli 3 Anni RISERVA Grappa del Piemonte 41,5% Vol. 0,7l | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Luigi Francoli 3 Anni RISERVA Grappa del Piemonte 41,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde, rige smag af Luigi Francoli Riserva Grappa del Piemonte. Denne udsøgte grappa, der kommer fra den berømte vinregion Piemonte i Italien, har en kompleks og harmonisk blanding, der vil glæde dine sanser. Den er lagret i tre år og har en tydelig aroma af frisk frugt og et subtilt strejf af vanilje, der efterlader en fløjlsblød finish i ganen. Perfekt til at nippe til alene eller som afslutning på et gourmetmåltid. Luigi Francoli Riserva Grappa del Piemonte er ikke bare en drink, det er en oplevelse!

27,79 €

27,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Luigi Francoli Riserva Grappa del Piemonte. Denne grappa er en ægte italiensk skat, der er fremstillet i hjertet af Piemonte, en region, der er kendt for sin rige vinarv og overlegne destillationsteknikker. Luigi Francoli Riserva Grappa del Piemonte er et vidnesbyrd om det håndværk og den dedikation, der ligger bag hver eneste flaske.

Luigi Francoli Riserva Grappa del Piemonte er lagret i tre år og repræsenterer en balance mellem tradition og innovation. Dens karakteristiske smagsprofil er formet af den unikke kombination af druer fra de fineste vinmarker i Piemonte. Hvad er resultatet? En grappa med en fyldig, aromatisk smag, der er både glat og robust.

Hver slurk af Luigi Francoli Riserva Grappa del Piemonte afslører komplekse lag af smag. Forvent en rig, harmonisk blanding af frugt- og blomsternoter, understøttet af et subtilt strejf af egetræ og krydderier. Det er en smagsrejse, der starter med en fed, levende smag og slutter med en dvælende, fløjlsblød finish.

Luigi Francoli Riserva Grappa del Piemonte er mere end en drink, det er en oplevelse. Uanset om du er grappa-connaisseur eller nybegynder, vil du sætte pris på dens raffinerede smag og autentiske karakter. Nyd den ren for at nyde dens fulde smagsspektrum, eller kombiner den med dine italienske yndlingsretter for at forbedre din madoplevelse.

I en verden, hvor masseproduktion er normen, skiller Luigi Francoli Riserva Grappa del Piemonte sig ud. Den er et vidnesbyrd om italiensk destillationskunst, en hyldest til Piemontes vinmarker og en hyldest til dem, der værdsætter de finere ting i livet. Smag forskellen med Luigi Francoli Riserva Grappa del Piemonte.
Produktinformation
Francoli
Ny
chat Anmeldelser (0)