Berta Grappa Monpra 40% Vol. 0,7l | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berta Grappa Monpra 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde, robuste smag af Berta Grappa Monpra. Denne førsteklasses grappa er fremstillet i hjertet af Italien og er en hyldest til tradition og smag. Hver slurk afslører en perfekt balance af rige, intense noter, pakket ind i en fløjlsblød finish. Nyd den karakteristiske aroma, en blanding af modne frugter og friske blomster. Dette er mere end bare en drink, det er en rejse til sjælen af italiensk spiritus. Perfekt til samtaler efter middagen eller som en betænksom gave til en spirituskender. Berta Grappa Monpra - lavet til øjeblikke, der betyder noget.

45,39 €

45,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Berta Grappa Monpra, en italiensk lækkerbisken i topklasse, som vil betage dine sanser og berige din spiritussamling. Denne førsteklasses grappa er intet mindre end en sensorisk rejse, der forener de fineste elementer af italiensk destillationstradition med et strejf af moderne raffinement.

Berta Grappa Monpra har en alkoholprocent på 40 % og lover en robust, men blød oplevelse for kenderen. Med hver slurk vil du opdage en symfoni af smage, fra subtile blomsternoter til en dejlig sprød finish. Den dvælende smag vil få dig til at vende tilbage efter mere, hvilket gør den til den perfekte ledsager til samtaler efter middagen eller øjeblikke med ensomhed.

Berta Grappa Monpra er fremstillet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og gør brug af de mest udsøgte ingredienser, hvilket sikrer en overlegen kvalitet, der adskiller den fra andre spiritus. Den kommer i en slank og elegant designet flaske på 0,7 liter, hvilket gør den til et fantastisk midtpunkt i din hjemmebar eller en betænksom gave til spiritusentusiasten i dit liv.

Oplev den rige arv fra italiensk destillation med Berta Grappa Monpra. Den udsøgte smag og det fine håndværk vil få dig til at forelske dig i grappa-kunsten igen. Så hvorfor vente? Nyd den unikke nydelse af Berta Grappa Monpra, og lad den transportere dig til de charmerende vinmarker i Italien, en slurk ad gangen.
Produktinformation
Berta
Ny
chat Anmeldelser (0)