Sibona RISERVA SPECIALE Grappa di Barolo 15 ANNI 44% Vol. 0,5l in Holzkiste | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sibona RISERVA SPECIALE Grappa di Barolo 15 ANNI 44% Vol. 0,5l in Holzkiste

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Sibona Riserva Speciale Grappa di Barolo. Denne førsteklasses spiritus er lagret til perfektion i trækasser, hvilket giver den en unik, rig smag, som er svær at modstå. Blandingen er kendt for sin glatte, raffinerede natur, hvilket gør den til et must for dem, der sætter pris på spiritus af høj kvalitet. Dine smagsløg vil blive forkælet med en enestående dans af smage, der er både komplekse og tilfredsstillende. Uanset om du har elsket grappa længe eller er ny på scenen, vil Sibona Riserva Speciale Grappa di Barolo helt sikkert imponere. Nyd den rent, med is eller som en sofistikeret tilføjelse til din yndlingscocktail.

138,99 €

138,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Sibonas Special Reserve Grappa di Barolo. Denne førsteklasses spiritus, der har lagret i 15 år, er indbegrebet af italiensk eksperthåndværk og præsenteres elegant i en rustik trækasse. Grappa di Barolo er en fryd for alle dine sanser. Dens rige ravfarve antyder de dybe, komplekse smagsnuancer, mens aromaen af modne frugter, vanilje og krydderier drager dig ind.

Hver slurk afslører lag af harmoniske smagsnuancer, perfekt afbalanceret mellem sødme og styrke. Du vil opleve en overbærende blanding af tørret frugt, honning, ristede hasselnødder og delikate krydderier, alt sammen understreget af den robuste alkoholstyrke på 44 %. Den slutter med en lang og tilfredsstillende eftersmag, som giver lyst til mere.

Sibonas Special Reserve Grappa di Barolo er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Det er den perfekte ledsager til dine særlige lejligheder eller en betænksom gave til en kræsen kender. Det er mere end bare en flaske grappa; det er en fejring af Italiens rige arv og kunsten at destillere.

Forkæl dig selv med en flaske Sibona's Special Reserve Grappa di Barolo, og oplev toppen af italiensk spiritus. Det er i sandhed en eliksir for den sande kender.
Produktinformation
Sibona
Ny
chat Anmeldelser (0)