Sibona RISERVA SPECIALE Grappa di Barbera MILLESIMATA 2011 44% Vol. 0,7l in Holzkiste | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sibona RISERVA SPECIALE Grappa di Barbera MILLESIMATA 2011 44% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Velkommen til den udsøgte verden af Sibona Riserva Speciale Grappa di Barbera! Denne unikke eliksir, der ligger i en charmerende trækasse, er en italiensk skat, der venter på at glæde din gane. Den er destilleret af de fineste Barbera-druer, og dens rige aroma og bløde finish gør den til et must-have for kendere af fin spiritus. Hver slurk tager dig med på en rejse gennem det maleriske italienske landskab, lige fra dit hjem. Uanset om du skåler for en særlig lejlighed eller nyder en stille aften, er Sibona Riserva Speciale Grappa di Barbera din perfekte ledsager. Oplev den autentiske smag af Italien i dag!

55,39 €

55,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den udsøgte smag af Sibona Riserva Speciale Grappa di Barbera. Denne unikke specialdrue er et vidnesbyrd om håndværket i at fremstille fin spiritus og giver en uovertruffen sensorisk oplevelse. Den ligger i en charmerende trææske og er en perfekt gave til den kræsne kender eller en godbid til dig selv.

Denne Grappa er håndlavet i Italien og er et produkt af en exceptionel årgang. Dens distinkte smag stammer fra Barbera-druen, som giver en rig, robust og aromatisk profil. Lagringsprocessen på egetræsfade forstærker smagen og giver denne fine spiritus en subtil finish af egetræ. Med en alkoholprocent på 44% er det en kraftig, men afbalanceret blanding, der giver en glat og tilfredsstillende finish.

Uanset om du fejrer en særlig lejlighed eller bare nyder de finere ting i livet, lover Sibona Riserva Speciale Grappa di Barbera en mindeværdig oplevelse. Nyd den ren for at værdsætte dens fyldige smag, eller bland den i din yndlingscocktail for et luksuriøst twist.

Denne Grappa er ikke bare en drink, det er en rejse, der transporterer dig til hjertet af Italien med hver slurk. Når væsken løber ned i glasset, stiger aromaen op og fylder dine sanser med essensen af modne Barbera-druer. En slurk, og du vil forstå, hvorfor den betragtes som en særlig reserve.

Så er du klar til at opleve det ultimative inden for italiensk spiritus? Bestil din Sibona Riserva Speciale Grappa di Barbera i dag, og fordyb dig i en verden af rige smage og berusende aromaer. Det er mere end en drink. Det er en oplevelse.
Produktinformation
Sibona
Ny
chat Anmeldelser (0)