Sibona RISERVA SPECIALE Grappa di Barolo MILLESIMATA 2009 44% Vol. 0,7l in Holzkiste | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sibona RISERVA SPECIALE Grappa di Barolo MILLESIMATA 2009 44% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Oplev den rige, fyldige smag af Sibona Riserva Speciale Grappa di Barolo. Denne elegante Grappa er lagret på træ og indkapslet i en Holzkiste, og den vil glæde dine sanser med sin bløde tekstur og komplekse smag. Hver slurk afslører noter af moden frugt, vanilje og delikate krydderier. Dette er ikke bare en drik, men en oplevelse, der skal nydes. Perfekt til at fejre særlige øjeblikke eller som gave til en kræsen kender. Nyd den sofistikerede Sibona Riserva Speciale Grappa di Barolo, og løft din spiritussamling.

77,49 €

77,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den forførende charme ved Sibona Riserva Speciale Grappa di Barolo. Denne eksklusive italienske grappa, der kommer fra den berømte Sibona-gård, leveres i en rustik trækasse, der tilføjer et ekstra strejf af elegance til en allerede luksuriøs oplevelse.

Sibona Riserva Speciale Grappa di Barolo er et vidnesbyrd om mesterskabet i destillationshåndværket. Det er en rig, aromatisk spiritus, skabt af presseresterne fra de prestigefyldte Nebbiolo-druer, der bruges til at lave Barolo-vin. Grappaen lagres derefter på egetræsfade, hvilket resulterer i en raffineret og robust smagsprofil. Hver slurk afslører lag af kompleksitet, fra de første frugtagtige noter til den dvælende, fløjlsbløde finish.

Denne elskede grappa er ikke bare en drink, men en oplevelse. Hæld den i et tulipanformet glas for fuldt ud at nyde dens gyldne farve og berusende aroma. Nyd den som en digestif efter et godt måltid eller alene, når du slapper af efter en lang dag. Det er ikke bare en spiritus, men en fejring af den italienske kulturarv og destillationskunsten.

Sibona Riserva Speciale Grappa di Barolo i Holzkiste er en fantastisk gave til spirituskenderen i dit liv eller en dejlig godbid til dig selv. Dette er ikke bare en flaske grappa - det er en rejse gennem passionen og traditionen for italiensk destillation. Oplev den i dag, og nyd smagen af Italien i hver eneste dråbe.
Produktinformation
Sibona
Ny
chat Anmeldelser (0)