Sibona GRAPPA RISERVA Botti da RUM 44% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sibona GRAPPA RISERVA Botti da RUM 44% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Omfavn den rige, bløde smag af Sibona Grappa Riserva. Denne udsøgte drik er lagret på romfade, hvilket giver den en unik, robust profil, der adskiller den fra almindelig spiritus. Hver slurk afslører en harmonisk blanding af frugtagtige noter og varme, krydrede undertoner, hvilket gør den til det perfekte valg til særlige lejligheder eller stille aftener. Den præsenteres i en stilfuld gaveæske og er den perfekte gave til den kræsne spirituselsker. Udforsk dybden og kompleksiteten i Sibona Grappa Riserva, og løft din drikkeoplevelse. Skål for de gode tider!

34,89 €

34,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Sibona Grappa Riserva Botti da Rum i en gaveæske. Dette er ikke en almindelig spiritus, men en førsteklasses italiensk grappa, der er blevet omhyggeligt lagret på romfade for at give den en unik, kompleks smag. Det er en drink, der kombinerer det bedste fra begge verdener, med grappaens distinkte karakter og rommens søde, tropiske undertoner.

Fra første slurk vil du blive betaget af de rige, varme noter af vanilje og karamel, som afrundes af den velkendte, behagelige smag af lagret grappa. Den bløde finish efterlader et varigt indtryk, hvilket gør den til et perfekt valg til afslapning efter middagen eller til at fejre særlige lejligheder.

Sibona Grappa Riserva Botti da Rum er pakket i en elegant gaveæske og er en fremragende gave til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Den er et symbol på raffinement og et vidnesbyrd om destillationens kunst.

Nyd denne førsteklasses spiritus, og lad dens rige smag transportere dig til de charmerende vinmarker i Italien. Med Sibona Grappa Riserva Botti da Rum er hver slurk en fejring af tradition, håndværk og exceptionel smag. Oplev det selv, og nyd rejsen.
Produktinformation
Sibona
Ny
chat Anmeldelser (0)