Domenis 1898 PRATIVA Grappa 40% Vol. 0,5l | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Domenis 1898 PRATIVA Grappa 40% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Domenis Prativa Grappa. Denne italienske destillerede spiritus er fremstillet med den største omhu og indfanger essensen af de fineste druer. Nyd den bløde, robuste smag med en alkoholprocent på 40 %, der giver det helt rigtige kick. Hver slurk afslører Domenis' rige arv, der har været gennemsyret af traditioner siden 1898. Denne flaske på 0,5 liter er perfekt til at dele ved særlige lejligheder eller nyde alene. Oplev Italiens tiltrækningskraft med Domenis Prativa Grappa - dit pas til en verden af førsteklasses spiritus.

18,89 €

18,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Omfavn den udsøgte smag af Domenis PRATIVA Grappa, et sandt mesterværk for den kræsne gane. Denne italienske spiritus, fremstillet med passion og ekspertise, er et vidnesbyrd om århundreders tradition. Hver slurk af denne fortryllende drik byder på en rejse gennem frodige vinmarker og rustikke destillerier, der indfanger selve sjælen i Italien.

Domenis PRATIVA Grappa har en krystalklar farve, der minder om rene, dugkyssede morgener. Duften er en delikat buket af friske druer og subtile blomsternoter. Forvent en fløjlsblød tekstur, der glider ubesværet på tungen og afslører en raffineret balance mellem sødme og styrke. Eftersmagen bliver hængende og efterlader en varm, tilfredsstillende eftersmag, der inviterer til endnu en tår.

Produceret af Domenis, et anerkendt destilleri med en rig arv, er denne grappa et vidnesbyrd om deres engagement i ekspertise. De udvælger omhyggeligt de fineste druer og udnytter traditionelle destillationsmetoder til at bevare deres naturlige smag. Deres dygtige håndværkere modner derefter spiritussen til perfektion, hvilket resulterer i en grappa, der er både robust og raffineret.

Uanset om du er ny i grappaens verden eller en garvet kender, vil Domenis PRATIVA Grappa helt sikkert betage dig. Den er perfekt til at nyde efter et overdådigt måltid, på en afslappet aften eller som en unik gave til en spiritusentusiast i dit liv. Så løft glasset, og skål for den italienske traditions evige tiltrækningskraft. Med Domenis PRATIVA Grappa er hvert øjeblik værd at fejre. Skål!
Produktinformation
Domenis 1898
Ny
chat Anmeldelser (0)