Domenis 1898 SECOLO Barrique Millesimata Grappa 60% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Domenis 1898 SECOLO Barrique Millesimata Grappa 60% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Forkæl dig selv med den klassiske italienske tradition med Domenis SECOLO Barrique Grappa. Denne enestående grappa er håndlavet og lagret på egetræsfade og har en imponerende volumen på 60 %, der lover en robust og smagfuld oplevelse. Dens rige, silkebløde tekstur og komplekse, fyldige smagsprofil gør den til den perfekte efter-middagen-godbid. Ideel til at nippe til alene eller blande i cocktails, denne grappa udstråler raffinement og elegance. Desuden leveres den i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en fantastisk gave til enhver kender. Oplev en smag af Italiens fineste med Domenis SECOLO Barrique Grappa.

47,29 €

47,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Træd ind i en verden af raffineret smag med Domenis SECOLO Barrique Millesimata Grappa. Denne udsøgte spiritus har en imponerende volumen på 60 % og giver en robust og fyldig oplevelse for alle dine sanser.

Fremstillet af den anerkendte Domenis Distillery, der har været kendt for deres arv i spiritusverdenen siden 1898, er denne Grappa et bevis på det mesterskab og den lidenskab, de tilfører hver flaske. Hemmeligheden ligger i modningsprocessen. Grappaen er modnet på barriquefade, hvilket giver den en dyb, træagtig smag, som komplementerer destillatets levende noter. Hver slurk tager dig med til de bølgende vinmarker i Italien, hvor hver drue håndplukkes og forarbejdes med kærlighed.

Men det handler ikke kun om smagen. Domenis SECOLO Barrique Millesimata Grappa ligger i en sofistikeret gaveæske og er en perfekt gave. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare et tegn på påskønnelse, vil denne grappa helt sikkert imponere selv de mest kræsne spirituskendere.

Oplev den luksuriøse smag af Domenis SECOLO Barrique Millesimata Grappa. Det er mere end bare en drink, det er en rejse til hjertet af Italiens rige spiritusarv. Nyd den ren, med is eller som en stilfuld tilføjelse til din yndlingscocktail. Det er tid til at løfte din spiritusoplevelse.

Husk altid at nyde med ansvar.
Produktinformation
Domenis 1898
Ny
chat Anmeldelser (0)