🌾Domenis 1898 STORICA RISERVA Grappa 50% Vol. 0,5l in Geschenkbox mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Domenis 1898 STORICA RISERVA Grappa 50% Vol. 0,5l in Geschenkbox mit 2 Gläsern

1.40 kg
Oplev den uovertrufne smag af Domenis Storica Riserva Grappa, et mesterværk af italiensk destillation. Denne førsteklasses Grappa, som præsenteres i en elegant gaveæske med to glas, fascinerer med sin rige, fløjlsagtige tekstur og komplekse, harmoniske smag. Dens volumen på 50 % giver en robust, potent oplevelse for spiritusentusiasten. Uanset om du forærer den til en kender eller nyder den selv, er Domenis Storica Riserva Grappa en invitation til at forkæle sig selv med en virkelig enestående rejse i drikkevarer. Den gyldne skænk, den fortryllende aroma og den dvælende finish skaber tilsammen en uforglemmelig smagsoplevelse. Glæd dig over traditionen med italiensk grappa i dag.

37,29 €

37,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Domenis Storica Riserva Grappa, en førsteklasses italiensk spiritus, der er perfekt til både grappa-connaisseurs og nybegyndere. Denne grappa er kærligt destilleret og lagret og har en rig, fyldig smagsprofil, der helt sikkert vil glæde din gane.

Hver flaske Domenis Storica Riserva Grappa er et vidnesbyrd om en tradition for ekspertise. Denne grappa er fremstillet af de fineste presserester og destilleret med omhyggelig omhu, hvilket afspejles i dens utroligt glatte finish og komplekse smagsnoter. Uanset om du nyder den ren eller med is, vil denne spiritus altid imponere.

Domenis Storica Riserva Grappa leveres i en smukt designet gaveæske med to elegante glas - så du kan dele denne unikke oplevelse med en ven eller en, du holder af. Det er den perfekte gave til enhver lejlighed - hvad enten det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi. Så hvorfor ikke forkæle dig selv eller en, du holder af, med denne udsøgte spiritus?

Oplev magien i den italienske destillationstradition med Domenis Storica Riserva Grappa. Det er mere end bare en drink - det er en fejring af fint håndværk og tidløs tradition. Så uanset om du er en glødende fan af grappa eller ønsker at udforske en verden af italiensk spiritus, er Domenis Storica Riserva Grappa det perfekte udgangspunkt. Vent ikke, begynd at skabe minder i dag med denne ekstraordinære spiritus.

Husk, at denne grappa ikke bare er en drink; det er en oplevelse. Fra det øjeblik, du pakker denne storslåede spiritus ud, til den sidste slurk, lover Domenis Storica Riserva Grappa en uforglemmelig rejse i smag og tradition. Så hvorfor vente? Start dit eventyr med Domenis Storica Riserva Grappa nu!
Produktinformation
Domenis 1898
Ny
chat Anmeldelser (0)