🌾Domenis 1898 BLANC E NERI di Domenis Riserva Grappa 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Domenis 1898 BLANC E NERI di Domenis Riserva Grappa 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den udsøgte smag af Domenis Blanc e Neri di Domenis Riserva Grappa, et ægte italiensk mesterværk. Denne førsteklasses grappa ligger i en stilfuld gaveæske og er en ode til tradition og elegance. Med et alkoholindhold på 40 % gør den robuste, men bløde smagsprofil den til den perfekte drink efter middagen. En slurk Domenis Riserva Grappa er en rejse gennem de rige, aromatiske vinmarker i Italien. Denne grappa er ideel som gave eller til din personlige samling, og den vil helt sikkert imponere med sin delikate balance mellem smag og aroma. Oplev den autentiske italienske ånd i dag med Domenis Blanc e Neri di Domenis Riserva Grappa!

28,39 €

28,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den udsøgte smag af Domenis Blanc E Neri di Domenis Riserva Grappa, en perfekt blanding af tradition og kvalitet. Denne grappa fra Italien er en fryd for sanserne og præsenteres i en smukt udformet gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til enhver lejlighed.

Domenis Blanc E Neri grappa er fremstillet med lidenskab siden 1898 og er et bevis på Domenis-brandets lange levetid og deres engagement i overlegent håndværk. Denne luksuriøse spiritus har en afbalanceret alkoholprocent på 40 % og lover en blød og varmende oplevelse, der helt sikkert vil vække glæde.

En slurk af Domenis Blanc E Neri afslører en symfoni af smagsindtryk. Med sin rene, friske smag og delikate aroma er den et vidnesbyrd om brandets omhyggelige udvælgelse af druer og omhyggelige destillationsproces. Resultatet er en grappa, der ikke bare er en drink, men en oplevelse, en rejse ind i hjertet af den italienske tradition.

Uanset om du er grappa-connaisseur eller udforsker denne italienske nydelse for første gang, vil Domenis Blanc E Neri ikke skuffe dig. Det er mere end bare en flaske grappa - det er et stykke italiensk kulturarv bragt til live i en drik, der er lige så rig på smag, som den er på historie.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af raffineret spiritus med Domenis Blanc E Neri di Domenis Riserva Grappa. Det er ikke bare et køb; det er en investering i en tidløs oplevelse. Nyd den ren eller med is, uanset hvad, vil den efterlade et varigt indtryk. Denne grappa er mere end bare en drink; den er en fejring af italiensk tradition i hver eneste slurk.
Produktinformation
Domenis 1898
Ny
chat Anmeldelser (0)