Dellavalle Grappa Affinata in botti di CASTAGNO 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dellavalle Grappa Affinata in botti di CASTAGNO 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den bløde og raffinerede smag af Dellavalle Grappa Affinata, omhyggeligt lagret på kastanjefade. Denne exceptionelle grappa betager med sin rige aroma og fløjlsbløde finish. Den ligger i en stilfuld gaveæske og er perfekt til særlige lejligheder eller bare som en luksusforkælelse til dig selv. Forkæl dig selv med den fine italienske destillationskunst med Dellavalle. Husk, at de bedste øjeblikke i livet er dem, vi nyder. Gør dette til et af dem med vores udsøgte grappa.

54,69 €

54,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den autentiske smag af Italien med Dellavalle Grappa Affinata, en førsteklasses spiritus, der er lagret til perfektion på kastanjetønder. Denne traditionelle italienske drik er fremstillet med den største omhu og håndværksmæssige kunnen, hvilket sikrer en enestående smagsprofil, der er blød, rig og kompleks.

Dellavalle Grappa Affinata skiller sig ud i spiritusverdenen med sin unikke produktionsproces. Den destilleres af de fineste presserester og modnes derefter omhyggeligt på kastanjetønder. Denne modningsproces giver grappaen en tydelig smag og aroma, som forstærker dens naturlige karakter med subtile noter af røget sødme.

Resultatet er en spiritus, der er robust og fyldig, men alligevel utrolig blød. Den bliver hængende i ganen og efterlader en varm og tilfredsstillende finish. Uanset om du er en erfaren grappa-connaisseur eller en nysgerrig nybegynder, vil Dellavalle Grappa Affinata imponere med sin dybde og kompleksitet.

Hver flaske Dellavalle Grappa Affinata leveres i en elegant og stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til dem, der sætter pris på god spiritus. Uanset om det er til en særlig lejlighed eller bare fordi, er dette en gave, der virkelig udtrykker raffinement og god smag.

Nyd Dellavalle Grappa Affinata rent for at nyde dens exceptionelle kvalitet, eller brug den som base i sofistikerede cocktails. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse - en herlig rejse ind i hjertet af den italienske tradition.

Dyk ned i en verden af førsteklasses spiritus med Dellavalle Grappa Affinata, og forkæl dine sanser med en uforglemmelig smag af Italien. Dens exceptionelle kvalitet og udsøgte smag gør den til et must-have i enhver kræsne drikkers samling.

Køb din flaske Dellavalle Grappa Affinata i dag, og oplev den sande essens af italiensk håndværk. Det er ikke bare en nydelse, det er en smag af tradition, som du sent vil glemme.
Produktinformation
Dellavalle
Ny
chat Anmeldelser (0)