Dellavalle Grappa Reserva 15 ANNI di Roberto Dellavalle 42% Vol. 0,7l in Holzkiste | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dellavalle Grappa Reserva 15 ANNI di Roberto Dellavalle 42% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Lad dig friste af den rige og luksuriøse smag af Dellavalle Grappa Reserva. Den er kærligt fremstillet af Roberto Dellavalle, og hver slurk er en oplevelse, der skal nydes. Denne grappa er modnet i årevis og indkapsler en herlig blanding af smage, som helt sikkert vil pirre dine sanser. Den leveres i en elegant trækasse, som er perfekt til gaver eller bare til at tilføje et ekstra strejf af raffinement til din samling. Med en robust volumen på 42% giver denne Grappa Reserva en uforglemmelig finish. Så hvorfor vente? Dyk ned i den udsøgte verden af italiensk spiritus med Dellavalle Grappa Reserva nu!

67,39 €

67,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev magien i det italienske håndværk med Dellavalle Grappa Reserva fra Roberto Dellavalle. Dette mesterværk er mere end bare en drink; det er en rejse gennem tid og tradition. Den ligger i en smukt udformet trækasse og er indbegrebet af luksus og stil.

Dellavalle Grappa Reserva er et vidnesbyrd om destillationens kunst, lagret til perfektion i over et årti. Den tidskendte proces fremhæver dybden og kompleksiteten i smagene og skaber en unik smagsoplevelse. Med et alkoholindhold, der er helt rigtigt, rammer den plet mellem stærk og blød.

Bliv draget af den rige, ravfarvede farve, som er en klar indikation af dens modenhed og kvalitet. Når du åbner flasken, er aromaen en herlig blanding af egetræ, vanilje og subtile antydninger af tørrede frugter. En slurk, og du vil blive transporteret til Italiens vinmarker, og smagen er en legemliggørelse af ånden fra dens oprindelse.

Denne Grappa Reserva er ikke kun en nydelse for dine smagsløg, men også en visuel oplevelse. Den elegante præsentation i trækassen tilføjer et ekstra strejf af raffinement. Uanset om du planlægger en romantisk middag, en forretningssammenkomst eller en stille aften ved pejsen, er denne Grappa det perfekte akkompagnement.

Vælg Dellavalle Grappa Reserva til de øjeblikke, der fortjener et strejf af storhed. Det er ikke bare en flaske Grappa; det er en fejring af den italienske arv, en hyldest til destillationskunsten og en hyldest til glæden ved det gode liv. Oplev Dellavalle-forskellen i dag!
Produktinformation
Dellavalle
Ny
chat Anmeldelser (0)