🌾Dellavalle Grappa Affinata in botti da PORTO Single Vintage Cask 2007 42% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dellavalle Grappa Affinata in botti da PORTO Single Vintage Cask 2007 42% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Dellavalle Grappa Affinata, unikt modnet på Porto-fade. Denne grappa fra et enkelt vintage-fad er en sand kenderglæde med en distinkt smagsprofil, der tager dig med på en sanserejse uden sidestykke. Pakket i en rustik trækasse er det ikke bare en drink, men et udsagn om raffinement. Den rige, fløjlsagtige tekstur og intense aroma i denne grappa er et vidnesbyrd om Dellavalles engagement i kvalitet og traditionelle håndværksmetoder. Nyd hver slurk, og fejr de finere ting i livet med Dellavalle Grappa Affinata.

74,49 €

74,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Dellavalle Grappa Affinata, omhyggeligt lagret på Porto-fade for at opnå en unik smagsprofil. Denne grappa fra et enkelt årgangsfad er et sandt bevis på Dellavalles engagement i at fremstille førsteklasses spiritus.

Hver slurk af denne grappa tager dig med på en fængslende rejse. Lagringsprocessen på Porto-fade tilfører grappaen en sofistikeret blanding af smagsstoffer, som resulterer i en utrolig blød og robust spiritus. Den markante aroma har antydninger af tørrede frugter, krydderier og en subtil sødme, som smukt komplementerer den rige, fyldige smag.

Men det er ikke kun grappaen, der er bemærkelsesværdig. Den kommer i en smukt designet trækasse, hvilket gør den til en perfekt gave til en kender eller en ny tilføjelse til din egen samling. Præsentationen symboliserer den samme dedikation til kvalitet og håndværk, som du kan smage i selve grappaen.

Uanset om du er en erfaren grappa-entusiast eller ny i spiritussens verden, tilbyder Dellavalle Grappa Affinata på Porto-fade en oplevelse uden sidestykke. Balancen mellem traditionelle destillationsmetoder kombineret med innovative lagringsteknikker skaber en grappa, der går ud over det sædvanlige.

Så hvorfor vente? Fordyb dig i en verden af fin spiritus med Dellavalle Grappa Affinata. Nyd den ren for at værdsætte dens fulde kompleksitet, eller brug den til at give din yndlingscocktail et luksuriøst twist. Dette er mere end bare en flaske grappa; det er en rejse ind i hjertet af den italienske destillationstradition.
Produktinformation
Dellavalle
Ny
chat Anmeldelser (0)