Nonino Grappa Riserva 8 Years Old 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nonino Grappa Riserva 8 Years Old 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd glæden ved Nonino Grappa Riserva, en førsteklasses lagret spiritus, der leveres i en charmerende gaveæske. Dette italienske mesterværk er omhyggeligt destilleret og lagret i 8 år, hvilket sikrer en rig, kompleks smag, der er en fryd for sanserne. Med en volumen på 43% er den det perfekte valg til dem, der sætter pris på en stærk, men blød tår. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare nyde en stille aften, er Nonino Grappa Riserva den perfekte ledsager. Denne udsøgte spiritus vil helt sikkert imponere kenderen i dig. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med Nonino Grappa Riservas luksus i dag!

106,79 €

106,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med en udsøgt flaske Nonino Grappa Riserva. Denne førsteklasses italienske spiritus er blevet lagret i otte bemærkelsesværdige år, hvilket har givet den en rig smag, som vil glæde selv den mest kræsne gane.

Fra det øjeblik du åbner flasken, vil du blive betaget af den forførende aroma fra denne luksuriøse grappa. Hver slurk vil afsløre en kompleks buket af smage, fra de bløde, rige undertoner af egetræ til de dejlige noter af tørret frugt og vanilje. Med et højt alkoholindhold sikrer denne Grappa Riserva en varm, dvælende finish, der efterlader dig længselsfuld efter mere.

Nonino Grappa Riserva er pakket i en sofistikeret gaveæske, hvilket gør den til den ideelle gave til særlige lejligheder eller til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Uanset om du er en erfaren grappa-connaisseur eller en nysgerrig nybegynder, vil du finde Nonino Grappa Riserva en uforglemmelig oplevelse.

For fuldt ud at værdsætte denne førsteklasses grappa anbefaler vi at nippe til den ren eller med is. Hver slurk vil tage dig med til de bølgende vinmarker i Italien, hvor hvert parti Nonino Grappa Riserva er kærligt fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder.

I en verden, hvor kvalitet ofte kommer i anden række, skiller Nonino Grappa Riserva sig ud. Det er mere end bare en drik - det er en fejring af destillationskunsten, et vidnesbyrd om Nonino-familiens dedikation til deres håndværk. Det er en grappa, der siger noget, og det er ganske enkelt: "Salute!"

Prøv Nonino Grappa Riserva i dag, og opdag, hvilken forskel alder og håndværk kan gøre.
Produktinformation
Nonino
Ny
chat Anmeldelser (0)