Nonino Grappa ÙE Monovitigno Riserva 25th Anniversary 43% Vol. 0,7l | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nonino Grappa ÙE Monovitigno Riserva 25th Anniversary 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Fejr med stil med Nonino Grappa ÙE Monovitigno Riserva Anniversary Edition! Denne førsteklasses grappa, fremstillet af det berømte Nonino-destilleri, har en unik, intens smagsprofil, som er svær at matche. Den er lagret til perfektion og aftappet med omhu, og hver slurk giver en eksplosion af rig, blød smag med antydninger af tørret frugt og vanilje. Det er den perfekte ledsager til et godt måltid eller en hyggelig aften. Uanset om du er grappa-aficionado eller ny på scenen, vil du elske den afbalancerede, sofistikerede smag af Nonino Grappa ÙE Monovitigno Riserva. Oplev forskellen i dag!

73,99 €

73,99 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den uovertrufne smag af Nonino Grappa ÙE Monovitigno Riserva, en drik, der ikke bare slukker tørsten, men også transporterer dig til Italiens frodige vinmarker. Denne exceptionelle grappa fejrer sit sølvbryllup og er et bevis på Noninos urokkelige engagement i kvalitet og innovation.

Håndlavet med kærlighed og tålmodighed er hver dråbe af denne grappa en fejring af de fineste druer, gæret og destilleret til perfektion. Nonino Grappa ÙE Monovitigno Riserva er lagret på barriques og har en rig, gylden farve, som vidner om den tid, den har brugt på at modne for at nå højdepunktet af smag og aroma.

I næsen bliver du mødt af en buket af komplekse aromaer - tænk modne frugter, vanilje og et subtilt strejf af ristet brød. Hver slurk er en åbenbaring med noter af honning, tørret frugt og en hvisken af krydderier, der danser på din gane. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende og efterlader et varmt, blødt spor, der tigger om endnu en slurk.

Uanset om du er en erfaren grappa-connaisseur eller en ny opdagelsesrejsende i spiritussens verden, er Nonino Grappa ÙE Monovitigno Riserva et must. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse - af tradition, håndværk og den ukuelige italienske ånd. Nyd den ren, eller brug den til at løfte dine yndlingscocktails. En ting er sikkert, når du først har smagt denne grappa, bliver din spiritussmagningsrejse aldrig den samme.

Så skål for de gode tider, og skål for Nonino Grappa ÙE Monovitigno Riserva - en drink, der virkelig er i en klasse for sig selv.
Produktinformation
Nonino
Ny
chat Anmeldelser (0)