Nonino Grappa Monovitigno il Merlot 41% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nonino Grappa Monovitigno il Merlot 41% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev en smag af italiensk luksus med Nonino Grappa Monovitigno il Merlot, en førsteklasses spiritus, der helt sikkert vil behage. Direkte fra hjertet af Italien er denne grappa fremstillet af de fineste Merlot-druer for at give en udsøgt, fyldig smag, som du sent vil glemme. Den præsenteres i en stilfuld gaveæske og er en perfekt gave til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Nyd den bløde og lokkende aroma af Nonino Grappa Monovitigno il Merlot i dag - det er en oplevelse, der virkelig skiller sig ud. Løft din spiritussamling med dette exceptionelle italienske mesterværk.

32,49 €

32,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den raffinerede smag af Nonino Grappa Monovitigno il Merlot, smukt pakket i en gaveæske til den kræsne kender. Denne elegante spiritus har en rig arv og stammer fra det berømte Nonino-destilleri i Italien, der er kendt for deres engagement i kvalitet og tradition inden for grappabrygning.

Denne grappa er udelukkende fremstillet af den prestigefyldte Merlot-drue og er en monovitigno, hvilket betyder, at den er destilleret af en enkelt druesort, som lader Merlot-druens unikke egenskaber skinne igennem. Hvad er resultatet? En aromatisk og fyldig grappa, der er fyldt med noter af moden frugt og subtile antydninger af krydderier.

Nonino Grappa Monovitigno il Merlot er ikke bare en drink, det er en oplevelse, perfekt til de intime øjeblikke med afslapning eller fejring. Nyd den ren efter et måltid eller til en kop kaffe for fuldt ud at værdsætte dens komplekse og flerlagede smag.

Hver flaske Nonino Grappa Monovitigno il Merlot leveres i en flot gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til spiritusentusiasten i dit liv. Uanset om du har elsket grappa længe eller er en nysgerrig nybegynder, vil dette produkt helt sikkert gøre indtryk. Nyd smagen af Italiens fineste, nyd Nonino.

Oplev selv denne fængslende spiritus. Drik ikke bare grappa, smag traditionen, smag lidenskaben, smag Nonino Grappa Monovitigno il Merlot.
Produktinformation
Nonino
Ny
chat Anmeldelser (0)