Nardini Grappa Bianca 50% Vol. 0,03l | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nardini Grappa Bianca 50% Vol. 0,03l

1.40 kg
Nyd den sublime essens af Nardini Grappa Bianca, en italiensk lækkerbisken, som er et must for enhver spirituskender. Denne hvide grappa er destilleret til perfektion og tilbyder en udsøgt balance mellem robust smag og blødhed. Med en volumen på 50 % har den en kraftig effekt, som er perfekt til dem, der sætter pris på en stærk og tilfredsstillende drik. Nyd den ren, eller brug den til at løfte dine cocktails. Denne lille flaske på 0,03 liter er ideel til dem, der vil nyde denne luksus uden at binde sig til en stor flaske. Oplev den rige tradition for italiensk spiritus med Nardini Grappa Bianca.

3,59 €

3,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den autentiske italienske spiritus med Nardini Grappa Bianca. Denne grappa af høj kvalitet har en robust alkoholvolumen på 50 % og lover en kraftig og fyldig smag i hver slurk. Denne klare, lyse spiritus er fremstillet af de fineste druekvas og giver en intens aroma af frisk frugt og en afrundet, harmonisk smag, der vil betage dine sanser.

Nardini Grappa Bianca er traditionelt fremstillet af Nardini-destilleriet, Italiens ældste destilleri, der er kendt for sin dedikation til kvalitet og tradition. Resultatet er en exceptionel grappa, der er både blød og kraftig, perfekt til dem, der ønsker at udforske den dristige smag af italiensk spiritus. Uanset om du nyder den ren eller i cocktails, vil Nardini Grappa Bianca helt sikkert tilføje et strejf af raffinement til din drikkevaresamling.

Men dette er ikke bare en drink - det er en rejse. Hver flaske fortæller en historie om århundredgammelt italiensk håndværk, hvilket gør den til en god samtalestarter eller en betænksom gave til entusiaster. Oplev den sande essens af Italien med Nardini Grappa Bianca. Det er ikke bare en grappa, det er en tradition.
Produktinformation
Nardini
Ny
chat Anmeldelser (0)