🌾Bottega Grappa Fumè Invecchiata 38% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega Grappa Fumè Invecchiata 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den fløjlsbløde smag af Bottega Grappa Fumè Invecchiata. Denne enestående spiritus har en unik, røget smag, som er opnået gennem en omhyggelig modningsproces. En slurk afslører en symfoni af komplekse, men harmoniske noter, hvilket gør den til en perfekt ledsager til stille aftener eller festlige skåle. En sand perle fra Italien, som fanger hjertet hos alle, der søger en karakteristisk smagsoplevelse. Uanset om du er en erfaren kender eller en nysgerrig nybegynder, er Bottega Grappa Fumè Invecchiata en udsøgt tilføjelse til din spiritussamling. Oplev magien i hver eneste flaske.

24,69 €

24,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige, aromatiske oplevelse af Bottega Grappa Fumè Invecchiata. Denne udsøgte drik, som stammer fra de berømte vinmarker i Italien, er mere end en drik - det er en rejse for dine sanser. Den er modnet på egetræsfade og har en unik, røget smag, der adskiller den fra mængden.

Bottega Grappa Fumè Invecchiata er blød og afbalanceret med en alkoholprocent på 38%, som giver den det helt rigtige spark. Hver slurk afslører en kompleks blanding af smage, fra den subtile sødme af modne druer til de jordagtige undertoner af egetræ. Det er en symfoni af smage, der danser på din gane, hvilket gør den til en perfekt ledsager til en afslappende aften derhjemme eller en festlig skål til en fest.

Den præsenteres i en stilfuld 0,7-liters flaske og er også en betænksom gave til kenderen i dit liv. Uanset om du er grappa-entusiast eller ny i denne italienske perle, vil Bottega Grappa Fumè Invecchiata helt sikkert imponere med sin førsteklasses kvalitet og uforglemmelige smag.

Den nydes bedst ren eller med is og er en alsidig drik, der kan tilpasses dine præferencer. Sæt den sammen med ost, tørret frugt eller mørk chokolade for at forstærke smagen og skabe en kulinarisk oplevelse uden lige.

Oplev arven og håndværket fra Italien med Bottega Grappa Fumè Invecchiata. Det er ikke bare en drink, det er en fejring af livets fineste øjeblikke. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med smagen af tradition i dag. Skål for de gode tider!
Produktinformation
Bottega
Ny
chat Anmeldelser (0)