🌾Berta Bric del Gaian Grappa di Moscato Invecchiata 2015 43% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Berta Bric del Gaian Grappa di Moscato Invecchiata 2015 43% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Oplev charmen ved Berta Bric del Gaian Grappa di Moscato Invecchiata, en dejlig, lagret grappa, der vil tryllebinde dine sanser. Denne udsøgte italienske spiritus, der er modnet på træfade, giver dine smagsløg et unikt touch. Den er tilsat den fristende smag af Moscato og tager dig med på en rejse til hjertet af Italien for hver slurk. Perfekt til dem, der sætter pris på god spiritus, og et must-have i dit barskab. Nyd dens rige smag og aroma, og lad den transportere dig til en verden af ren nydelse.

135,39 €

135,39 € Ekskl. moms

150,40 €-10%

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Berta Bric del Gaian Grappa di Moscato Invecchiata! Denne italienske perle ligger i en smuk trækasse og er et imponerende syn at se på og en endnu mere bemærkelsesværdig oplevelse at smage.

Denne Grappa er enestående, destilleret af de fineste Moscato-druer og lagret til perfektion. Hvad er resultatet? En berusende aroma, der straks fører dig til de italienske vinmarker, og en smag, der er intet mindre end elegant. Det er en drink, der forfører dine sanser lige fra første slurk, med sin rige, fløjlsagtige tekstur og en harmonisk blanding af smage, der efterlader et langvarigt indtryk på din gane.

Berta Bric del Gaian Grappa di Moscato Invecchiata er ikke bare en flaske Grappa, det er en oplevelse. Uanset om du er en Grappa-kender eller prøver den for første gang, vil du få en oplevelse. Det er den perfekte tilføjelse til enhver fest eller en betænksom gave til en, du holder af.

Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af italiensk elegance til din spiritussamling med Berta Bric del Gaian Grappa di Moscato Invecchiata. Det er ikke bare en drink, det er en smagsrejse, som du får lyst til at tage på igen og igen. Bestil din nu, og gør dig klar til at nyde smagen af autentisk italiensk grappa!
Produktinformation
Berta
Ny
chat Anmeldelser (0)