Sibona GRAPPA RISERVA Botti da TENNESSEE WHISKEY 44% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sibona GRAPPA RISERVA Botti da TENNESSEE WHISKEY 44% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Forkæl dig selv eller en elsket med Sibona GRAPPA RISERVA Botti da TENNESSEE WHISKEY i en smuk gaveæske. Denne helt unikke grappa er lagret i Tennessee Whiskey fade, hvilket giver den en intens og udtalt smag. Med noter af vanilje og karamel, er denne grappa både kompleks og afbalanceret. Den er perfekt til at runde en god middag af, eller blot til at nyde i godt selskab. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med denne lille luksus? Du fortjener det! Husk, denne grappa er ikke bare en drink, det er en oplevelse.

34,89 €

34,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Sig goddag til Sibona Grappa Riserva Botti da Tennessee Whisk(e)yen førsteklasses spiritus, der er et must-have for enhver spirituskender. Denne udsøgte grappa er en italiensk klassiker, men med et twist, da den er lagret i Tennessee Whisk(e)y tønder, hvilket giver den en unik og sofistikeret smagsprofil.

Denne grappa, der kommer fra det berømte Sibona-destilleri, er ikke bare en drink, men en sanseoplevelse. Dens dybe ravfarve er en fryd for øjet, mens de rige aromaer af vanilje, karamel og eg vil lokke din næse frem. Og så er der smagen - åh, smagen! Denne grappas bløde, fyldige smag med antydninger af tørrede frugter, krydderier og whisky er en sensation for dine smagsløg.

Men det handler ikke kun om, hvad der er inde i flasken. Denne grappa kommer i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en elegant gave til enhver lejlighed. Uanset om du ønsker at tilføje en perle til din samling, leder efter den perfekte ledsager til et særligt måltid eller er på jagt efter en unik gave, er Sibona Grappa Riserva Botti da Tennessee Whisk(e)y et fremragende valg.

Oplev fusionen af italiensk tradition og amerikansk flair med denne ekstraordinære grappa. Det er mere end en drink; det er et eventyr i en flaske. Så hvorfor vente? Begiv dig ud på din smagsrejse med Sibona Grappa Riserva Botti da Tennessee Whisk(e)y i dag!
Produktinformation
Sibona
Ny
chat Anmeldelser (0)