Sibona GRAPPA RISERVA botti da TENNESSEE WHISKEY 40% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sibona GRAPPA RISERVA botti da TENNESSEE WHISKEY 40% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Gør dig klar til at opleve Sibona Grappa Riserva, der er lagret i Tennessee Whiskey tønder. Denne italienske specialitet er kendt for sin unikke og rige smag, der er opnået gennem en omhyggelig lagringsproces. Sibona Grappa Riserva er en glimrende gaveide, da den leveres i en elegant gaveæske. Med sin bløde og afbalancerede aroma er den perfekte afslutning på et godt måltid eller som en særlig servering til en hyggelig aften med venner. Gør din smagsoplevelse uforglemmelig med Sibona Grappa Riserva. Husk at nyd den ansvarligt!

28,29 €

28,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den uovertrufne smag af Sibona Grappa Riserva, lagret i Tennessee Whisk(e)y fade. Denne unikke grappa er en ultimativ nydelse for spirituskendere. Med sin stærke, men bløde smag er denne spiritus en harmonisk blanding af tradition og innovation.

Sibona Grappa Riserva er et håndværksprodukt, destilleret af de fineste druer og lagret til perfektion på whiskeyfade fra Tennessee. Resultatet er en grappa med en intens smagsprofil, rig på noter af vanilje, tørrede frugter og et subtilt strejf af ristet egetræ. Denne kompleksitet er afbalanceret af en silkeblød finish, hvilket gør den til et fremragende valg til at nippe til rent eller som base for sofistikerede cocktails.

Hver eneste flaske Sibona Grappa Riserva er et vidnesbyrd om håndværk og kvalitet. Den er også smukt præsenteret i en luksuriøs gaveæske, hvilket gør den til en perfekt gave til de særlige lejligheder eller bare en godbid til dig selv. Oplev glæden ved at nippe til denne elegant fremstillede spiritus, ideelt serveret i et tulipanglas for at fremhæve dens aroma og smag.

Så hvorfor vente? Tag på en dejlig rejse med Sibona Grappa Riserva Botti da Tennessee Whisk(e)y. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Denne grappa er et sjældent fund, der byder på et udsøgt smagseventyr, du ikke vil gå glip af. Hæv en skål for de gode tider med Sibona Grappa Riserva. Skål for en spiritus, der virkelig er ekstraordinær!
Produktinformation
Sibona
Ny
chat Anmeldelser (0)