Nardini Grappa Riserva 15 ANNI 45% Vol. 0,7l in Holzkiste | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nardini Grappa Riserva 15 ANNI 45% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Nyd en sofistikeret oplevelse med Nardini Grappa Riserva. Denne premium Grappa er lagret i 15 år og leveres i en ægte trækasse, hvilket gør den til en ideel gave til spirituselskere. Med en alkoholprocent på 45% giver Nardini Grappa Riserva en rig og kraftig smag, der er lige så imponerende som dens præsentation. Denne grappa er en absolut perle blandt destillater og vil utvivlsomt glæde din gane. Tag et skridt ind i en verden af raffineret nydelse med Nardini Grappa Riserva. Husk at drikke ansvarligt!

87,29 €

87,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den udsøgte smag af Nardini Grappa Riserva. Denne førsteklasses italienske brændevin er modnet på slavonske egetræsfade i over et årti, hvilket intensiverer dens rige, ravfarvede nuance og komplekse smagsprofil. Den ligger i en elegant trækasse og er en ideel gave til særlige lejligheder eller en stilfuld tilføjelse til din personlige spiritussamling.

Oplev den subtile harmoni af aromaer, fra de første noter af ristet træ og vanilje til en raffineret blanding af krydderier og tørret frugt. Denne grappa har en glat, fløjlsagtig tekstur, der glider ubesværet på din gane og efterlader en varm, dvælende finish.

En slurk af Nardini Grappa Riserva er en rejse gennem italiensk håndværk og tradition. Den er fremstillet af den ikoniske Nardini-familie og er et vidnesbyrd om deres dedikation til kvalitet og autentisk grappaproduktion, der spænder over århundreder.

Uanset om du er en ivrig grappa-entusiast eller en nysgerrig nybegynder, vil denne fornemme spiritus helt sikkert imponere. Nyd den ren efter et måltid for at opleve dens fulde dybde og karakter, eller brug den til at tilføje et elegant twist til dine cocktails.

Når du nyder Nardini Grappa Riserva, nyder du ikke bare en drink; du omfavner et stykke italiensk kulturarv. Gå ikke glip af denne luksuriøse spiritus. Sip, smag og fejr med Nardini Grappa Riserva.
Produktinformation
Nardini
Ny
chat Anmeldelser (0)