Ginato Pompelmo Gin 43% Vol. 0,7l | Ginlikør eller aromatiseret gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ginato Pompelmo Gin 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den livlige smag af Ginato Pompelmo Gin, en ægte italiensk fornøjelse! Denne smagfulde spiritus er lavet med solkysset grapefrugt og førsteklasses italiensk gin for at give dig en pikant, forfriskende oplevelse. Den er perfekt til en klassisk G&T eller til at tilføje et syrligt twist til din yndlingscocktail. Nyd en fed citrus, der balancerer perfekt med ginens botaniske noter. Gør dig klar til at løfte dit drink game med Ginato Pompelmo Gin - din nye go-to for alt, hvad der er forfriskende og opkvikkende!

30,19 €

30,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den pikante glæde ved Ginato Pompelmo Gin! Denne førsteklasses gin er en sand perle til dit barskab. Ginen kommer fra Italien og er en livlig blanding af solmodne grapefrugter og de fineste kornsorter. Det er som en middelhavsferie i en flaske!

Det første, du vil bemærke ved denne gin, er dens slående citrusaroma. Det er et forfriskende pust af grapefrugt, som øjeblikkeligt transporterer dig til Italiens solbeskinnede kyster. Duften alene vil lokke dig. Men det er smagen, der virkelig vil vinde dig over. Denne gin har en perfekt balance mellem sødt og syrligt med en karakteristisk grapefrugtsmag, der simpelthen er uimodståelig.

Ginato Pompelmo Gin er perfekt til både gin-elskere og citrus-entusiaster, og den er perfekt til at blive nydt ren eller blandet i dine yndlingscocktails. Den naturlige grapefrugtsmag tilføjer et unikt, frugtagtigt twist til klassiske gindrinks, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til din hjemmebar.

Ud over den fantastiske smag skiller denne gin sig også ud med sit alkoholindhold. I modsætning til de fleste gins har Ginato Pompelmo Gin en robust styrke. Det er et modigt valg for dem, der sætter pris på en mere intens, smagsfyldt ginoplevelse.

Så hvorfor ikke forkæle sig selv med en flaske Ginato Pompelmo Gin? Det er en dejlig smagfuld nydelse, som helt sikkert vil sætte gang i dine smagsløg. For hver slurk vil du blive mindet om den italienske sol, den friske grapefrugt og den bløde, raffinerede smag af gin af høj kvalitet. Oplev glæden ved Italiens fineste - oplev Ginato Pompelmo Gin!
Produktinformation
Ginato
Ny
chat Anmeldelser (0)