Malfy Gin CON ARANCIA Sicilian Blood Orange 41% Vol. 0,7l | Ginlikør eller aromatiseret gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Malfy Gin CON ARANCIA Sicilian Blood Orange 41% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev Italiens smag med Malfy Gin Con Arancia! Denne gin er sprængfyldt med smagen af sicilianske blodappelsiner og er en drøm for citruselskere. Destilleret til perfektion giver den en sprød og forfriskende smag, der er perfekt til en sommercocktail eller en simpel gin og tonic. Uanset om du er gin-kender eller nybegynder, vil Malfy Gin Con Arancia helt sikkert betage dine sanser med sin unikke, levende appelsinsmag. Så hvorfor vente? Snup en flaske i dag, og lad det italienske solskin strømme ned i dit glas. Cin cin!

26,19 €

26,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at opleve en smag af den italienske kyst med Malfy Gin Con Arancia. Dette er ikke en helt almindelig gin, men en levende og forfriskende spiritus med den pikante smag af sicilianske blodappelsiner. Malfy Gin er en hyldest til den italienske livsstil, inspireret af de solbeskinnede citruslunde på Sicilien.

Malfy Gin Con Arancia leverer en exceptionel smagsprofil. Den indbydende aroma er en skøn blanding af sød blodappelsin og klassiske enebær. Smagen byder på en perfekt balance af saftige citrusnoter, suppleret med en understrøm af aromatiske planter. Eftersmagen? Blød, frisk og let syrlig - og efterlader en vedvarende smag af Middelhavets solskin.

Malfy Gin Con Arancia er ideel for enhver gin-elsker og perfekt til at nippe til på en varm eftermiddag, blandet i din yndlingscocktail eller bare nydt over is. Det er en unik tilføjelse til enhver hjemmebar og en god gaveidé til dem, der nyder at udforske nye og spændende spiritus.

Oplev Malfy Gin Con Arancia - essensen af 'La Dolce Vita'. Det er mere end bare en drink, det er en smag af den italienske livsstil i en flaske. Så hvorfor vente? Begiv dig ud på din italienske rejse i dag med Malfy Gin Con Arancia.
Produktinformation
Malfy Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)