Malfy Gin LIMONE 41% Vol. 1,75l | Ginlikør eller aromatiseret gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Malfy Gin LIMONE 41% Vol. 1,75l

1.40 kg
Slip den sande essens af en italiensk sommer løs med Malfy Gin Limone! Denne gin er fremstillet af de fineste citroner fra Amalfikysten og destilleret til perfektion, så den er en fryd for citruselskere. Dens pikante, forfriskende smag er perfekt til en cocktail på en solrig dag eller en hyggelig godnatdrink. De lyse citronnoter er afbalanceret med en glat enebærfinish. Malfy Gin Limone er ikke bare en drik, det er en oplevelse, der transporterer dig til Italiens naturskønne landskaber. Udforsk glæden ved italiensk håndværk med hver slurk!

63,69 €

63,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den forfriskende smag af Italien med Malfy Gin Limone. Denne førsteklasses italienske gin er en livlig blanding af enebær, citrus og koriander, der tager dig med på en rejse til den solbeskinnede Amalfikyst for hver slurk, du tager. Stjerneingrediensen? Modne, gyldne sicilianske citroner, der giver denne gin sin unikke, levende smag.

Malfy Gin Limone er fremstillet ved hjælp af en traditionel destillationsmetode, der sikrer den højeste kvalitet og autentiske smag. Resultatet er en blød gin med en sprød citrusfinish, der er perfekt til en klassisk gin og tonic eller en kreativ cocktail. Forestil dig at slappe af ved Middelhavet, nyde den forfriskende brise og den pirrende smag af citron i dit glas.

Men det handler ikke kun om smag. Malfy Gin Limone er også en fryd for øjet. Flaskens design er iøjnefaldende og stilfuldt, inspireret af Italiens ikoniske citroner og azurblå hav. Det er en gin, der skiller sig ud på enhver hylde eller hjemmebar, hvilket gør den til en fantastisk tilføjelse til din spiritussamling eller den perfekte gave.

Så hvorfor vente? Tilføj lidt italiensk gnist til din gin-oplevelse med Malfy Gin Limone. Det er en slurk af italiensk solskin, uanset hvor du er, eller hvordan vejret er. Og husk - livet er for kort til almindelig gin. Vælg Malfy Gin Limone - det er la dolce vita i en flaske!
Produktinformation
Malfy Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)