Riga Black Balsam ESPRESSO Limited Edition 40% Vol. 0,5l | Frugtlikør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Riga Black Balsam ESPRESSO Limited Edition 40% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den unikke blanding af Riga Black Balsam Espresso Limited Edition, en herlig fusion af balsam og kaffe. Denne særlige drik byder på en pirrende smag, som helt sikkert vil give dine smagsløg lyst til mere. Drikken er lavet på en hemmelig opskrift og er en lækkerbisken for alle kaffe- og balsamelskere derude. Den er perfekt til at nippe til på en kølig aften eller dele med vennerne til en fest, og den tilføjer et særligt touch til enhver lejlighed. Gå ikke glip af denne limited edition; fordyb dig i en verden af rige smagsoplevelser, og nyd den enestående kvalitet, som Riga Black Balsam Espresso Limited Edition tilbyder. Nyd den med ansvar!

13,89 €

13,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Riga Black Balsam Espresso Limited Edition - en unik blanding af ren magi og absolut perfektion! Denne enestående drik er en skøn fusion af den ikoniske Riga Black Balsam og naturlig espresso. Det er den ultimative drik til de øjeblikke, hvor du længes efter en ekstraordinær smagsoplevelse.

Riga Black Balsam Espresso Limited Edition er mere end bare en drik, det er en smagsrejse. Den klassiske mørke og bitre Riga Black Balsam går perfekt i spænd med den intense, fyldige espresso og skaber en drink, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Det er som en symfoni i munden, hvor hver slurk afslører nye smagsnoter.

Dette er ikke en helt almindelig espresso. Riga Black Balsam Espresso Limited Edition byder på en kompleks smag med et eksotisk strejf af peruviansk kaffe og vanilje, tilsat et strejf af sødme. Denne kombination giver en unik balance i smagen og en finish, der varer ved, hvilket gør den til den perfekte drik at nyde alene eller i cocktails.

Med en smuk, dyb sort farve er denne espresso lige så behagelig for øjnene, som den er for ganen. Den er tappet i en stilfuld emballage i begrænset oplag, hvilket gør den til en god gave til kaffe- og spiritusentusiaster i dit liv, eller en stilfuld tilføjelse til dit barskab.

Gå ikke glip af denne limited edition-blanding. Riga Black Balsam Espresso er her for at tage dine kaffe- og cocktailoplevelser til et helt nyt niveau. Nyd den afkølet, over is eller blandet i din yndlingscocktail. Smag forskellen i dag!
Produktinformation
Riga Balzams
Ny
chat Anmeldelser (0)