Limoncé Liquore di Limoni 25% Vol. 0,5l | Frugtlikør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Limoncé Liquore di Limoni 25% Vol. 0,5l

1.40 kg
Leder du efter den ultimative tørstslukker? Mød Limoncé Liquore di Limoni! Denne italienske citronlikør lover et forfriskende, syrligt twist til dine almindelige drinks. Limoncé er håndlavet af solkyssede citroner fra Italien og har en perfekt balance mellem syrlig og sød smag. Uanset om det er en solrig stranddag eller en hyggelig vinteraften, tilføjer et stænk Limoncé et livligt citrusboost til dine cocktails. Nyd den ren, med is eller som mix-in - mulighederne er uendelige. Med Limoncé køber du ikke bare en flaske likør, du tager et stykke italiensk solskin med hjem. Sæt kulør på din drinkssamling med Limoncé Liquore di Limoni i dag!

10,49 €

10,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Pift dine cocktails op, eller giv din yndlingsdessert et pikant pift med Limoncé Liquore di Limoni. Denne førsteklasses citronlikør er fremstillet af solmodne citroner og giver en dejlig citrusagtig blanding, der helt sikkert vil kildre dine smagsløg.

Fordyb dig i den forfriskende smag af Middelhavets somre, når du nyder Limoncés lyse citronagtige noter. Den perfekte balance mellem sødt og surt i denne likør vil tage dig direkte til Italiens solrige citronlunde. Den er blød, syrlig og sprængfyldt med livlige smage, der bliver hængende i ganen og gør hver slurk til en dejlig oplevelse.

Limoncé Liquore di Limoni er perfekt til dem, der elsker lidt smag i deres drinks, og er en alsidig tilføjelse til din spiritussamling. Nyd den som den er, med is, eller brug den til at tilføje et citrusagtigt twist til dine cocktails. Du kan også dryppe den over is eller bruge den i bagværk for at tilføre en fristende citronsmag til dine søde sager.

Slip din indre mixolog løs med Limoncé Liquore di Limoni. Dens unikke, friske smagsprofil gør den til stjerneingrediensen i mange klassiske cocktails, som lemon drop martini eller limoncello margarita. Eller hvorfor ikke skabe din egen signaturdrink med den? Mulighederne er uendelige.

I hver flaske Limoncé finder du en smag af italiensk tradition og solskin. Så hvorfor vente? Tag en slurk, luk øjnene, og lad Limoncé Liquore di Limoni tage dig med til den solrige italienske kyst. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Limoncé
Ny
chat Anmeldelser (0)